123 Master Opleidingen in Managementstudies in Italië for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Italië for 2024Filter
    • Florence, Italië

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    Hét programma voor fashion design liefhebbers met een kritische creatieve visie. Laat je creativiteit de vrije loop en beïnvloed de toekomst van een modehuis, ontwikkel designprojecten en zie hoe je ideeën tot leven komen van concept tot catwalk.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Cyber Risk Strategy and Governance biedt studenten de tools die nodig zijn om de kansen en bedreigingen van de bestaande en opkomende technologieën die in onze samenleving worden gebruikt te begrijpen, beoordelen en beheersen. Terwijl innovatieve technologieën worden toegepast, ontstaan er nieuwe problemen, zodat leerlingen leren vooruit te kijken, bedreigingen te evalueren en te communiceren voordat ze zich ontvouwen.

    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    Een toekomstgerichte en branchegerichte masteropleiding die je voorbereidt op communicatiegerelateerde rollen binnen de mode-industrie wereldwijd. Een multidisciplinair curriculum combineert essentiële kennis van de sector met specialistische en technische vaardigheden op het gebied van modejournalistiek, reclame, PR, evenementenbeheer, modebeeldproductie en meer via een studietraject bestaande uit lezingen, projectwerk verzorgd door echte modebedrijven, hands-on workshops, seminars met bezoekende experts, excursies en andere op ervaring gebaseerde activiteiten. Verleg je grenzen, je creativiteit en je vaardigheden in deze dynamische, unieke master die je een enorm concurrentievoordeel zal geven op de steeds evoluerende mode- en luxe arbeidsmarkt.

    • Venice, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma stelt u in staat vaardigheid te verwerven in een Aziatische of Noord-Afrikaanse taal en helpt u een grondige kennis te verwerven van de economische, juridische, historische en politieke aspecten van het relevante geografische gebied.

    • Gland, Zwitserland
    • Switzerland Online, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Evalueer de kansen voor ethische keuzes en principes van de circulaire economie in de mode en stel innovatieve oplossingen voor in een steeds verjongende industrie. De Masters in Sustainable Fashion Management biedt diepgaande kennis over de kernvraagstukken en uitdagingen van duurzame mode, en integreert verantwoord leiderschap toegepast op de modesector.

    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Versterk uw vaardigheden en ontwikkel fundamentele vaardigheden op elk gebied van Human Resource Management. Kies een internationale Master, met bootcamps in het buitenland en Career Services op maat voor jou.

    • Reggio Emilia, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Blended

    Engels

    De Master International Management, nu in zijn 25e editie, is de training in General Management die de technieken en methodologieën biedt die typisch zijn voor economie en bedrijfsbeheer met een bijzondere focus op zakelijke internationalisering, gericht op jonge afgestudeerden die van plan zijn om te verwerven kennis en vaardigheden die nodig zijn om in internationale contexten te opereren. Het wordt georganiseerd door CIS - School voor bedrijfsbeheer van Unindustria Reggio Emilia, die al meer dan 30 jaar actief is in de opleiding en ontwikkeling van menselijk kapitaal in de regio Emilia.

    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De specialisatie Master in Contract Design vertegenwoordigt een specifieke sector van professionele toepassingen met betrekking tot het ontwerp, het beheer en de organisatie van middelen die helpen bij het realiseren van interne en externe ruimten met specifieke gebruiksdoeleinden. Het doel is om het individuele welzijn van gebruikers en de relaties met andere gebruikers en exploitanten in deze ruimtes te verbeteren, rekening houdend met al hun behoeften.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Management, Finance en Data Analytics (MMFDA) heeft tot doel afgestudeerden op te leiden met specifieke en gekwalificeerde vaardigheden op het gebied van management, financiën en data-analyse die nodig zijn om te opereren als managers, consultants en data-analisten voor bedrijven, financiële instellingen en publieke organisaties. administraties. Het biedt een internationaal leertraject waarin functionele en sectorale kennis wordt geïntegreerd in de thema's innovatie en duurzaamheid, waardoor afgestudeerden worden voorbereid op het op zich nemen van managementrollen met volledig bewustzijn van de economische, financiële, technologische, sociale en ecologische uitdagingen van de 21e eeuw. Het 24 maanden durende programma stelt een curriculum voor dat in het Engels wordt gegeven in Sustainable Finance en Data Analytics (SFDA).

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master's Degree in Business Management's International Finance curriculum biedt solide fundamentele kwalificaties in de financiële dynamiek van bedrijven, evenals de essentiële noodzakelijke vaardigheden om lid te worden van de professionele wereld.

    • Florence, Italië

    Full time

    5 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Schrijf je in voor de 12e editie van de Master in European Project Planning and Management. Internationale stages zijn gegarandeerd bij 60 partnerorganisaties in heel Europa. De 12e editie van het masterprogramma wordt gepresenteerd als een hybride initiatief (dwz online en op locatie). Het doel van de Master in Europese projectplanning en -beheer is om deelnemers de vaardigheden te bieden om succesvol te werken op het gebied van internationale samenwerking, door gebruik te maken van Europese financieringsprogramma's.

    • Milan, Italië

    Full time, Deeltijd

    780 uur

    Afstand leren

    Engels

    Deze gespecialiseerde mastercursus heeft tot doel zowel ingenieurs als architecten de belangrijkste instrumenten van project- en contractmanagement te geven. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om te weten hoe elk project vanaf het begin tot het einde moet worden beheerd, om de kosten te optimaliseren en volgens een vooraf bepaald schema vooruit te komen.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Master the intricacies of the fashion and luxury industries, blending management, creativity, and strategic acumen in the Major in Fashion and Luxury Business, while gaining insights from industry experts and cultivating a global perspective to launch a successful career.

    • Naples, Italië
    • Rome, Italië
    • + 1 more

    Deeltijd

    4 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Italiaans, Engels

    De Master in Event Management is een moderne en innovatieve opleiding die professionals voorbereidt op het gebied van eventcreatie en -management. In tegenstelling tot andere, meer klassieke Event Management-cursussen, wil het een completere tool zijn: het is een specifieke master over planningsstrategieën in de MICE-sector en over de fundamenten van geïntegreerde communicatie, ontworpen volgens de modernste organisatie- en communicatietechnieken.

    • Paris, Frankrijk
    • Venice, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans, Italiaans

    Deze Specialized Master® in Management van culturele en artistieke activiteiten is een pionier op het gebied van kunst en cultuurbeheer en biedt het extra voordeel van een dubbele graad: de Specialized Master®-graad van ESCP en de Master di II livello van de Università Ca'Foscari Venezia. Het programma vindt daarom plaats van september tot december in Venetië en van januari tot maart op onze campus in Parijs.