Master's Programma in Management Studies in Rimini Italië

Beste Master's Opleidingen in Management Studies in Rimini Italië

Management Studies

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een Master 's degree in Management geeft u de vaardigheden en kennis die nodig is om naar de top van de zakenwereld. Onderwerpen die in het management programma's komen uit human resources, financiën, informatie en strategie van het management tot marketing.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Een van de mooiste steden van Italië - Rimini staat bekend om zijn Italiaanse tradities samen met een rijke cultuur. Dit maakt het een perfecte plek om een ​​goede carrière te maken en krijgen een hoge kwaliteit van het onderwijs. Het heeft onderscheidende onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Bologna.

Top Masters Programma in Management Studies in Rimini in Italië

Lees meer

Master In Bedrijfsbeheer En Management: Servicemanagement (SEM)

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Rimini

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. [+]

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management.

Het is gericht op het ontwikkelen van professionele profielen op maat van servicebeheer in zowel industriële als dienstverlenende bedrijven die actief zijn op binnenlandse en internationale markten.

Diensten zijn de grootste sector van de economie van de meeste OESO-landen en de enige sector die de afgelopen jaren getuige is geweest van de groei van de werkgelegenheid. Samen met de groei van dienstensectoren (retail, bemiddeling, consultancy, financiële diensten, gastvrijheid, enz.), Worden diensten steeds vaker ingebed in de meeste traditionele en innovatieve productiebedrijven. De toenemende bekendheid van servicebeheer is sterk afhankelijk van de voortdurende ontwikkelingen in informatie- en communicatietechnologieën en de mondialisering van de markt.... [-]


Service Management - Master In Business Administration En Het Beheer

University of Bologna School of Economics, Management and Statistics
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Italië Rimini

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus graad (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. [+]

Service Management (SEM) is een internationale tweede cyclus graad (Laurea Magistrale) in Business Administration and Management. Het is gericht op het ontwikkelen van beroepsprofielen op maat van service management in zowel de industriële en dienstverlenende bedrijven die actief zijn in de binnenlandse en internationale markten.

Diensten vormen de grootste sector van de economie van de meeste OESO-landen en de enige sector die groei van de werkgelegenheid gezien in de afgelopen jaren. Samen met de groei van de dienstensectoren (retail, bemiddeling, consultancy, financiële dienstverlening, horeca, enz.) Worden diensten steeds meer ingebed in de meest traditionele en vernieuwende productiebedrijven. De stijgende bekendheid van service management sterk afhankelijk van de lopende ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie en globalisering van de markt. Diensten zijn de sleutel voor de groei en het succes van organisaties van vandaag.... [-]