Master Opleiding in Management Studies in de Verenigde Rimini Italië

Beste Masters Programma's in Management Studies in de Verenigde Rimini Italië

Management Studies

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Een van de mooiste steden van Italië - Rimini staat bekend om zijn Italiaanse tradities samen met een rijke cultuur. Dit maakt het een perfecte plek om een ​​goede carrière te maken en krijgen een hoge kwaliteit van het onderwijs. Het heeft onderscheidende onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Bologna.

Top Master's in Management Studies in de Verenigde Rimini in Italië

Lees meer

Master in Fashion Culture and Management

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Rimini

De tweede cyclus opleiding in Mode Cultuur en Management - FCM - is een innovatief programma ontwikkeld door de University of Bologna en volledig geleverd in het Engels. [+]

De tweede cyclus opleiding in Mode Cultuur en Management - FCM - is een innovatief programma ontwikkeld door de University of Bologna en volledig geleverd in het Engels. Zoals de titel van de cursus onthult, richt het zich op verschillende academische platforms, gebaseerd op de traditie van culturele studies en verstrengeld met economische disciplines. Gelegen in een van de belangrijkste modewijken van Italië, Rimini, biedt FCM een uitgebreide kennis van de basisonderwerpen op het gebied van mode (communicatie, semiotiek, fotografie, esthetica, design enz.) Naast de operationele aanpak van bedrijfsmanagement.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleidingEen multidisciplinaire aanpak tussen geesteswetenschappen en economieIn deze opleiding studeer je in een multiculturele omgeving en ontwikkel je interculturele competentiesJe leert om te communiceren in het Engels in een academische omgeving en de modewereldDankzij workshops met professionals en bezoeken aan modebedrijven en musea, bent u verbonden met de echte werkomgeving van vandaagEen interactieve lesmethode die groepsprojecten omvat en teamgeest bevordertToelatingseisen... [-]

Master in bedrijfsbeheer en management: servicemanagement (SEM)

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Rimini

Bedrijfskunde en management - Curriculum in Service Management wordt aangeboden aan de University of Bologna en het is gericht op het ontwikkelen van professionele profielen op maat van servicebeheer in zowel industriële als dienstverlenende bedrijven die actief zijn op nationale en internationale markten. [+]

Bedrijfskunde en management - Curriculum in Service Management wordt aangeboden aan de University of Bologna en is gericht op het ontwikkelen van professionele profielen op maat van servicebeheer in zowel industriële als dienstverlenende bedrijven die actief zijn op nationale en internationale markten.

5 redenen om je in te schrijven voor de opleidingKlasse van 30 studenten in een internationale omgeving en een hechte relatie met de faculteitEen netwerk van hooggekwalificeerde internationale professoren en bedrijfsmanagersPartnerschap en samenwerking met bedrijven met het projectwerk (in het tweede jaar)Studentenbegeleiding gedurende de 2 jaarBeurzen en mogelijkheden om in het buitenland te studerenToelatingseisen... [-]