Master's in Management Studies in Indonesië

Kijk Masters in Management Studies in Indonesië

Management Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Indonesië heeft een kwaliteit van onderwijs hoog, dat het onderwijs voorziet in drie fundamentele niveaus met het hoogste niveau zijn de universitair niveau. De laatste tijd het land opgewaardeerd vijf hogescholen volledig universitair niveau met een doel van de opvang zelfs internationale studenten die kunnen wensen om te studeren in Indonesië. Opleidingen in het hoger onderwijs in Indonesië zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie voor het Hoger Onderwijs. Kapitaal van de natie 's stad is Jakarta.

Masters in Management Studies in Indonesië

Lees meer

Master in Management

Brawijaya University
Campus Voltijd Deeltijd July 2019 Indonesië Malang

Het mission statement (visie) van de Master Program in Management (MPIM) is: "Om een ​​toonaangevende internationale onderwijsinstelling op het gebied van management en business wetenschappen, met veel ondernemerschap en geestelijk inzicht" [+]

Master in Management

geschiedenis

De Graduate School van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Brawijaya University (februari UB) heeft een lange reis sinds zijn bestaan ​​had. In het begin, de universiteit alleen aangeboden undergraduate programma's, maar in 2006 werden de graduate programma's gelanceerd.

De Master of Management Program (Prodi) werd de eerste embryo van februari Officieel Prodi werd opgericht in 1996, door middel van de Algemene besluit van het Hoger Onderwijs No. 493 / Dikti / Kep / 1996, gedateerd van 31 augustus 1996.

Missie en leerdoelen

Het mission statement (visie) van de Master Program in Management (MPIM) is: "Om een ​​toonaangevende internationale onderwijsinstelling op het gebied van management en business wetenschappen, met veel ondernemerschap en geestelijk inzicht" Master Program in Management (MPIM) leerdoelen :... [-]


Master in Disaster Science

Syiah Kuala University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Indonesië Banda Aceh

Om aan de eisen en diversiteit van het potentieel en de dreiging van rampen in Indonesië te Syiah Kuala University , heeft Syiah Kuala University een mandaat gekregen van de regering om een Syiah Kuala University te organiseren (minister van Onderwijs Decreet nr. 219 / E / O / 2011). [+]

Indonesië is een land dat erg kwetsbaar is voor natuurrampen. Het voorkomen van natuurrampen die de afgelopen tien jaar toenemen, heeft ook een belangrijke invloed op de richting van ontwikkeling. Om de duurzaamheid van de ontwikkelingsideeën van de natie te verzekeren tegen het risico van natuurrampen, zijn inspanningen om rampen te verzachten absoluut noodzakelijk. Op basis van Regeringsverordening nr. 21 van 2008 betreffende de uitvoering van rampenbeheer, wordt gesteld dat bij rampenmitigatie een reeks activiteiten ter beperking van rampen door middel van fysieke ontwikkeling en bewustzijn en capaciteitsopbouw in het licht van rampenbedreigingen zijn inbegrepen.

Om de inspanningen voor rampenmitigatie uit te voeren, moet de overheid zowel op het gebied van kwaliteit als kwantiteit de personele middelen die bevoegd zijn op het gebied van rampen verbeteren. De beschikbaarheid van personeel met speciale kennis en vaardigheden op het gebied van rampenbeheersing ontbreekt nog steeds. Het merendeel van de personeelsleden die belast zijn met rampenbeheersing zijn momenteel niet-gegradueerden van verschillende disciplines. Human resource competenties die werkzaam zijn op het gebied van rampenbeheersing met een bachelorniveau (S1), kunnen ontoereikend worden geacht om te voldoen aan de eisen van nationaal ontwikkelingsbeleid en richtlijnen op basis van risicobeperking bij rampen.... [-]