12 Master Opleidingen in Managementstudies in Birmingham, Verenigd Koninkrijk for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Birmingham, Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig zijn geloofsgemeenschappen vaak grote organisaties met geavanceerde projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of sociale betrokkenheid en een aanzienlijke financiële omzet. Het is echter begrijpelijk dat de initiële training van religieuze leiders zich richt op hun theologische en pastorale vaardigheden, waardoor veel leiders worden opgezadeld met belangrijke professionele verantwoordelijkheden en managementuitdagingen die ze soms niet aankunnen.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze MSc staat open voor afgestudeerden in bedrijfskunde, management en economie en is een gespecialiseerd programma dat voortbouwt op uw bestaande vaardigheden en kennis en deze ontwikkelt tot Masters-niveau, met de mogelijkheid om een gemengde Pathway route te kiezen, waarbij de cursus wordt aangepast aan uw vereisten.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc in Public Management biedt u de mogelijkheid om uw begrip van bestuur en de uitdagingen van het verbeteren van de prestaties en het coördineren van openbare diensten met overheidsprocessen te ontwikkelen. programma biedt u de mogelijkheid om uw begrip van het bestuur van de publieke sector en de uitdagingen van het verbeteren van de prestaties en het coördineren van openbare diensten en overheidsprocessen te ontwikkelen. Je reflecteert op de veranderende eisen van publieke organisaties op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau, en bouwt aan je kennisbasis, leiderschapsvaardigheden en zelfvertrouwen.

    • Edgbaston, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De MSc Coaching, Performance and Sport Leadership-cursus in Birmingham, die zich afspeelt in een van de belangrijkste sportsteden in het VK, is een unieke combinatie van theorie en praktijk op het snijvlak van het beroep. In deze cursus maak je deel uit van een door onderzoek geleide gemeenschap van individuen, gepassioneerd door sport, hoge prestaties en gezondheid en welzijn die een kritisch en praktisch begrip willen ontwikkelen van onderzoek en op bewijzen gebaseerde praktijken in de context van sportleiding en management.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Leadership and Human Resource Management is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en zal je de nodige vaardigheden bieden om een succesvolle leider en praktijkbeoefenaar te worden op het steeds complexer wordende gebied van people management.

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Strategic Business Management is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is bedoeld voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van strategisch zakendoen en management. In het bijzonder zullen degenen die een carrière in bedrijfsbeheer willen nastreven, doorgroeien of naar een carrière in bedrijfsbeheer willen overschakelen, van deze cursus profiteren.

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Project Management is bedoeld voor afgestudeerden die interesse hebben in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en een kritisch begrip van de belangrijkste aspecten van projectmanagement. Een masterdiploma in projectmanagement is gewild bij veel organisaties in de publieke, private en non-profitsector. Onze verplichte modules omvatten: Programmabeheer; Product management; Uitvoering van projectplanning; Inkoop en Supply Chain Management; Onderzoeksmethoden en op onderzoek gebaseerde output.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verbeter je carrière terwijl je branchegerichte vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor succes met Aston University. Ons vlaggenschip MSc Business & Management-programma voor afstandsonderwijs introduceert essentiële managementprincipes en -technieken die breed toepasbaar zijn in een reeks beroepen en omgevingen.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aston University's MSc Global Business Management-programma voor afstandsonderwijs bouwt essentiële economische, management- en probleemoplossende vaardigheden op om op wereldschaal te leiden. Ons volledig online formaat stelt u in staat om internationale bekendheid te krijgen en een Brits diploma van wereldklasse te ontvangen, waar ter wereld u ook bent.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc Management & Finance-programma voor afstandsonderwijs van Aston University, gemaakt voor aspirant-financieel managers, gaat verder dan het berekenen van inkomsten en verliezen. Studenten zullen worden uitgerust met besluitvormingsvaardigheden, leiderschapscompetentie en ervaring uit de eerste hand met de huidige technologische hulpmiddelen waar de hedendaagse organisaties om vragen.

    • Online

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aston University biedt een MSc Management-programma voor afstandsonderwijs in een Digital Economy-programma om u uit te rusten met veelgevraagde leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om te gedijen in het snelle tempo van technologie. Het was nog nooit zo eenvoudig om te evolueren en uw organisatie klaar te houden voor toekomstige uitdagingen.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze cursus Management en International Business leert u de fundamentele vaardigheden en kenmerken die u nodig hebt om een succesvolle internationale manager te worden. Je wordt bedreven in strategische en tactische zakelijke beslissingen, begrijpt internationale culturele verschillen en beheert en motiveert personeel in bedrijven op internationale schaal.