144 Master Opleidingen in Managementstudies in Frankrijk for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Frankrijk for 2024Filter
    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van deze eenjarige Advanced Master-cursus is om colleges in het Engels aan te bieden over generieke aspecten van veiligheidsbeheer en hun toepassingen in verschillende domeinen van engineering.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Word de digitale innovator die klaar is om alle zakelijke uitdagingen met betrekking tot digitale transformatie en grensverleggende technologieën aan te gaan. De MSc in Digital Transformation Management & Leadership is een voltijds programma van 18 tot 21 maanden dat wordt gegeven op twee campussen: Londen en Parijs. Het innovatieve en unieke curriculum van het programma is gebaseerd op vier pijlers: cognitieve vaardigheden en leiderschap, digitale technologieën, transformatiebeheer en professionele ontwikkeling.

    • Grenoble, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Applied Corporate Management is een graduate programma in het bedrijfsleven dat zich toelegt op studenten die graag de theorieën, praktijken en hulpmiddelen willen ontdekken en begrijpen die nuttig zijn voor het leiden van organisaties en het nemen van managementbeslissingen.

    • Rennes, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van deze internationale HRM Master is om Human Resources Managers op te leiden om te werken in een Engelse en multiculturele context - in Frankrijk en / en in het buitenland - voor kleine en middelgrote import / exportbedrijven of grote internationale groepen.

    • Nancy, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Applied Corporate Management van IAE Nancy is een trainingsprogramma op hoog niveau in management, theoretisch en toegepast, van 2 semesters (13 maanden, sept-sept). Het is toegankelijk via permanente educatie of na een bachelordiploma of een eerstejaars masterprogramma (dwz na 4 jaar universitaire studies). Het is bedoeld voor zowel niet-zakelijke als zakelijke studenten of professionals. Het stelt studenten of managers in staat om hun expertise op niet-zakelijke gebieden aan te vullen met een uitgebreid curriculum in het bedrijfsleven. Het stelt studenten of managers die gespecialiseerd zijn in specifieke vakgebieden ook in staat hun perspectieven en polyvalentie te verbreden door de versterking van transversale competenties om zakelijke uitdagingen in een geglobaliseerde wereld aan te gaan.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science Marketing, Management en Communicatie zal competente leidinggevenden opleiden die de uitdagingen achter internationalisering van een merk en digitalisering begrijpen, zowel in de marketingaanpak als in communicatie.

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master in Management (MiM), Global Economic Transformation & Technology (GETT) is een uniek, uitzonderlijk tweejarig academisch programma dat plaatsvindt op drie locaties en wordt gegeven door drie prestigieuze partneruniversiteiten om je internationale profiel te ontwikkelen. Het zal je blootstellen aan de managementvaardigheden die bedrijven zoeken die voldoen aan de behoeften van duurzame ontwikkeling en de uitdagingen van ontwrichtende veranderingen die worden veroorzaakt door de vooruitgang op het gebied van informatie en technologie. Je kiest uit twee internationale Pathways , VS/Azië of Europa, en je studeert aan drie van 's werelds beste universiteiten in Parijs, Seoul en Berkeley voor de VS/Azië Pathway of in Parijs, Berlijn en Londen voor de Europa Pathway .

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ben je op zoek naar een internationale carrière? Voel je je aangetrokken door bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun internationale business? Voel je je geïnspireerd door het werken met mensen uit verschillende culturen? Dan is de Master in International Management (MIM) echt iets voor jou!

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer de MA in Toerisme, Hospitality en Event Management bij BSBI, gegeven in samenwerking met de University for the Creative Arts. Gedurende deze branchegerichte MA ontwikkel je je kennis van de toerisme- en evenementenmanagementsector en verwerf je de praktische vaardigheden die nodig zijn om deze te helpen aanpassen aan het huidige klimaat. Je studeert modules zoals Cross Cultural Management, Ondernemerschap in Toerisme en Evenementen, en Strategische Benadering in Marketingplanning voor Hospitality.

    • Online

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    EDHEC Online Master of Science (MSc) in International Business Management biedt een unieke meeslepende leerervaring in een internationale omgeving. Het programma leidt toekomstige consultants en managers op om positieve verandering in organisaties door te voeren. Dankzij een case-based leermethode brengt het programma onze deelnemers de essentiële vaardigheden die nodig zijn op het gebied van bedrijfsbeheer en strategie met een solide academische expertise die wordt gegeven door internationale experts en professoren van de beste internationale business schools.

    • Online France

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bedenk en implementeer de lanceringsstrategie voor een innovatief digitaal product.

    • Bayonne, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma European and International Business Studies is een voltijds postdoctoraal programma in twee jaar, bedoeld voor internationale studenten en afgestudeerden. Dit Franse staatsdiploma, volledig in het Engels, is alleen bedoeld voor buitenlandse studenten. Het is een nationale masteropleiding erkend door het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs en Europese Accreditatie

    • Paris, Frankrijk
    • Strasbourg, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    MSc in Management of Artificial Intelligence ontwikkelt uw vaardigheden om de kracht van AI te benutten om betere prestaties te bereiken voor organisaties over de hele wereld.

    • Troyes, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het SCBS “Programme Grande École” is een Master in Management toegankelijk via een toelatingsexamen na het voltooien van 2 of 3 jaar in het hoger onderwijs. Dankzij de verscheidenheid aan tracks en specialisaties (ondernemerschap, ontwerp, financiën, marketing, enz.), Zijn huidige en ervaringsgerichte pedagogische methoden, leert dit programma je om je geest open te houden, buiten de gebaande paden te denken, de wereld te omarmen en een acteur van de samenleving van morgen.