53 Master Opleidingen in Managementstudies in Parijs, Frankrijk for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Parijs, Frankrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Word de digitale innovator die klaar is om alle zakelijke uitdagingen met betrekking tot digitale transformatie en grensverleggende technologieën aan te gaan. De MSc in Digital Transformation Management & Leadership is een voltijds programma van 18 tot 21 maanden dat wordt gegeven op twee campussen: Londen en Parijs. Het innovatieve en unieke curriculum van het programma is gebaseerd op vier pijlers: cognitieve vaardigheden en leiderschap, digitale technologieën, transformatiebeheer en professionele ontwikkeling.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De luxemarkt bevindt zich in een overgangsfase en evolueert constant in marketingpraktijken, wat betekent dat studenten een sectorale marketingbenadering moeten volgen wanneer ze in deze branche actief zijn. De Master of Science in Luxury Industries Marketing and Management (L2M) zal bekwame leidinggevenden opleiden die de uitdagingen achter de internationalisering van een merk en digitalisering begrijpen, zowel in de marketingbenadering als in de distributie. Het L2M-programma leert studenten hoe ze een marketingstrategie kunnen ontwerpen die het waardeaanbod voor luxegoederen of -diensten benadrukt, en nieuwe consumenteninzichten en -benaderingen combineren om trendspotting in de luxesector te optimaliseren. Studenten zullen worden gevraagd om distributieoplossingen te pitchen die e-commerce optimaliseren en de nieuwe trends van de consumenten van morgen volgen.

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer de MA in Toerisme, Hospitality en Event Management bij BSBI, gegeven in samenwerking met de University for the Creative Arts. Gedurende deze branchegerichte MA ontwikkel je je kennis van de toerisme- en evenementenmanagementsector en verwerf je de praktische vaardigheden die nodig zijn om deze te helpen aanpassen aan het huidige klimaat. Je studeert modules zoals Cross Cultural Management, Ondernemerschap in Toerisme en Evenementen, en Strategische Benadering in Marketingplanning voor Hospitality.

    • Online France

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Dit Master of Science (MSc) programma is ontworpen om dynamische en strategische leiders te cultiveren met de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om uit te blinken in zowel leiderschapsrollen als consultingopdrachten. Dit uitgebreide programma combineert grondbeginselen van leiderschap met geavanceerde concepten in management consulting en biedt een unieke mix van theoretische kennis en praktische toepassing.

    • Nantes, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de Franse elite Grande École-programma's, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profiteert u van onze reputatie, ons netwerk en onze vooruitstrevende training. Je ontwikkelt meerdere expertisegebieden en bent sterk in de fundamenten van internationaal management.

    • Grenoble, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Aan het einde van het programma zullen studenten de sleutelcompetenties hebben verworven om met succes mode-, design- en luxebedrijven te beheren en zullen ze in staat zijn om professioneel te evolueren binnen de kosmopolitische, cultuurintensieve en hypercompetitieve omgeving die kenmerkend is voor deze industrieën.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Ons programma staat open voor houders van een Bac +3 (gelijk aan bachelor, 180 ECTS-credits). Elke student raakt vertrouwd met de locaties en komt oog in oog te staan met de locaties die de "grondstoffen" zijn van elk evenement. lessen worden gegeven op locaties die wekelijks veranderen. Dagen of weken worden "gehost" door verschillende evenementenlocaties (Congrescentra - Expoparken - Hotels - Theaters - Adverteerderscampussen - Stadions - Concertzalen - Openbare plaatsen, enz.). Studenten en medewerkers zullen op deze plaatsen tijd doorbrengen.

    • Milan, Italië
    • Rome, Italië
    • + 6 more

    Deeltijd

    13 maanden

    Blended

    Engels

    De Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) is een modulair post-ervaringsprogramma dat gedurende 13 maanden wordt gegeven in Parijs, Milaan, Dubai, Londen, Los Angeles en Silicon Valley, Lausanne en Rome. De EMiLUX is een unieke kans om uw carrière in de luxebusiness kracht bij te zetten, ook vanuit verschillende culturele perspectieven en in verschillende markten. Zonder je baan te hoeven verlaten, heb je de mogelijkheid om deuren te openen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, en kun je nieuwe doelen bereiken.

    • Paris, Frankrijk
    • Reims, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master in Management-programma heeft tot doel high-potential managers en ondernemers voor te bereiden die initiatief kunnen nemen en waarde kunnen creëren in een multiculturele wereld.

    • Shanghai, China
    • Saint-Étienne, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Word een expert in luxe met een programma dat een echte multi-campus, multiculturele ervaring biedt in het hart van de internationale luxe-industrie.

    • Paris, Frankrijk
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Tegen de tijd dat je klaar bent met dit twee jaar durende, full-time programma op een van 's werelds meest Europese en internationale business schools, heb je al in een multinationale setting gewerkt en de kennis en vaardigheden opgedaan die je nodig hebt om te slagen als een internationale sales- en marketingmanager, zowel in een geglobaliseerde als in een gedigitaliseerde wereld.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Als u uw carrière wilt ombuigen naar een managementgerelateerd veld, is de MSc in International Management-opleiding ontworpen om u te helpen uw kennis en vaardigheden op het gebied van management te ontwikkelen. Onze MSc in International Management is een flexibele maar gestructureerde opleiding die je de geavanceerde vaardigheden biedt om door de complexe nationale, culturele en sociaaleconomische contexten te navigeren waarin alle hedendaagse bedrijven en organisaties opereren.

    • Île-de-France, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontworpen rond een wereld van biljoenen dollars aan onderscheidende producten, leren studenten door een combinatie van cursussen en meeslepende zakelijke activiteiten. Het programma omvat essentiële managementkennis die nodig is om succesvol te zijn op een internationale markt, evenals branchespecifieke vaardigheden op gebieden als mode, kunst, sieraden, schoonheid, gastvrijheid en gastronomie.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het Grande École-programma van CMH bereidt studenten voor op de RNCP-niveau 7-certificering van 'Manager van een luxe etablissement in de horeca'. Het stelt hen in staat een cursus hoger onderwijs te volgen en solide carrièredoelen te stellen door een reeks professionele vaardigheden te valideren die specifiek zijn voor de horeca- en luxemarkt. Deze vaardigheden voor excellentie en multidisciplinair onderwijs die onze school gedurende 5 jaar heeft gegeven, zijn het resultaat van een lesmethode met een focus op echte werksituaties. De continue verbetering van ons onderwijs is afhankelijk van de creativiteit en innovatie van onze programma's. Onze studenten worden daarom opgeleid voor managementfuncties in binnen- en buitenland.

    • Rennes, Frankrijk
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels