Filter
Master Studies
Finland Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Vind Deeltijd Master Programma's in Managementstudies in Finland 2019/2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Deeltijd Master in Managementstudies in Finland

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Managementstudies, Finland

Satakunta University of Applied Sciences

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en maritieme ingenieurs die hun managementexpertise willen verdiepen. ... [+]

Master diploma 60 ECTS 36 Intake Master of Marine Technology Master in de ingenieurswetenschappen Belangrijke data

Toepassingstermijn: 13 maart - 3 april 2019 Toelatingsexamen: online toelatingsexamens Studies beginnen: herfst 2019

Expertise in Marine Environment

Maritiem Management is een masteropleiding voor zeekapiteins en scheepsbouwkundige professionals die hun managementexpertise in veilige internationale zeevaart willen verdiepen. Studenten zullen de verworven kennis voor ontwikkeling, probleemoplossing en innovatie binnen de waterbouw kunnen gebruiken. Ze zullen vaardigheden verwerven om een ​​holistisch perspectief op de ontwikkeling en realisatie van scheepsbouwkundige systemen toe te passen, zowel individueel als als onderdeel van teams.... [-]

Finland Pori Rauma Huittinen Kankaanpää Finland Online  + 2 Meer
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands