Masters Opleiding in Management Studies in Denemarken

Bekijk Master Programma's in Management Studies in Denemarken

Management Studies

Een Master of Management is een graduaat dat controleert de houder heeft een gedegen kennis van de vaardigheden en concepten essentieel voor ethische, effectief beheer. Business schools in Denemarken de behandeling van aanvragen van aanvragers die een Bachelors diploma voor de toegang tot internationaal erkende Master in Management programma's. Studenten in Master of Management programma's in Denemarken vaak cursussen die diep onderzoeken begrippen als Business Cultuur, Corporate Finance, Statistiek, Marketing Research, Corporate Communicatie, Leiderschap, ethische besluitvorming, Strategisch Management en meer.

Verkrijgbaar bij universiteiten en business schools in Aalborg, Kopenhagen Esbjerg, Fredriksberg, Lyngby en over Denemarken, Master of Management programma's duren meestal twee jaar,   maar zijn ook beschikbaar op een volledige of parttime basis.Sommige Master of Management studenten zijn recent afgestudeerden van verwante bacheloropleidingen, terwijl anderen hebben meerdere jaren werkervaring en ben je geïnteresseerd in een mogelijke promotie of carrière te veranderen. Specialisaties in Operations and Innovation Management, Global Management, geo-informatica, Risk and Safety Management, Duurzame Energie Planning en management en meer zijn verkrijgbaar bij business schools in Denemarken.

Scroll naar beneden om meer te lezen over de Master of Management programma mogelijkheden op erkende universiteiten in Denemarken, en hier contact op met de scholen, vandaag!

Lees meer

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Denemarken Kopenhagen

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen [+]

CEMS MIM Master in International Management

CEMS is een strategische alliantie van business schools, multinationale bedrijven en NGO's die samen bieden de CEMS Master in International Management (MIM). De CEMS administratieve kantoor is gevestigd aan de HEC campus dicht bij Parijs, met het programma en zakelijke relaties wordt beheerd door een speciaal team binnen elk lid school. U vindt er alle CEMS lid universiteiten vinden met behulp van de trefwoorden "CEMS" in de Master in Management Compass zoekmachine of door te klikken op de CEMS lijst partners hieronder.

De CEMS MIM is een pre-ervaring postgraduaat open voor meertalige studenten in een Master in Management programma in een van de CEMS lid scholen. Studenten studeren aan hun eigen universiteit voor een semester en dan besteden een tweede semester op een andere CEMS lid school. Sommige studenten kunnen zelfs kiezen om beide semesters buitenland, in twee verschillende scholen (de "tri-nationale track"). Andere belangrijke onderdelen van de cursus zijn: kern cursussen in strategie en Cross-Cultural Management, keuzevakken, vaardigheid seminars, business project en een verplichte internationale stage.... [-]