Filter
Master Studies
Denemarken Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Master Programma's in Managementstudies in Denemarken

Een Master of Management is een graduaat dat controleert de houder heeft een gedegen kennis van de vaardigheden en concepten essentieel voor ethische, effectief beheer. Business schools in Denemarken de behandeling van aanvragen van aanvragers die een Bachelors diploma voor de toegang tot internationaal erkende Master in Management programma's. Studenten in Master of Management programma's in Denemarken vaak cursussen die diep onderzoeken begrippen als Business Cultuur, Corporate Finance, Statistiek, Marketing Research, Corporate Communicatie, Leiderschap, ethische besluitvorming, Strategisch Management en meer.

Verkrijgbaar bij universiteiten en business schools in Aalborg, Kopenhagen Esbjerg, Fredriksberg, Lyngby en over Denemarken, Master of Management programma's duren meestal twee jaar,   maar zijn ook beschikbaar op een volledige of parttime basis.Sommige Master of Management studenten zijn recent afgestudeerden van verwante bacheloropleidingen, terwijl anderen hebben meerdere jaren werkervaring en ben je geïnteresseerd in een mogelijke promotie of carrière te veranderen. Specialisaties in Operations and Innovation Management, Global Management, geo-informatica, Risk and Safety Management, Duurzame Energie Planning en management en meer zijn verkrijgbaar bij business schools in Denemarken.

Scroll naar beneden om meer te lezen over de Master of Management programma mogelijkheden op erkende universiteiten in Denemarken, en hier contact op met de scholen, vandaag!

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Managementstudies, Denemarken

CEMS - The Global Alliance in Management Education

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen ... [+]

CEMS MIM Master in International Management

CEMS is een strategische alliantie van business schools, multinationale bedrijven en NGO's die samen bieden de CEMS Master in International Management (MIM). De CEMS administratieve kantoor is gevestigd aan de HEC campus dicht bij Parijs, met het programma en zakelijke relaties wordt beheerd door een speciaal team binnen elk lid school. U vindt er alle CEMS lid universiteiten vinden met behulp van de trefwoorden "CEMS" in de Master in Management Compass zoekmachine of door te klikken op de CEMS lijst partners hieronder.

De CEMS MIM is een pre-ervaring postgraduaat open voor meertalige studenten in een Master in Management programma in een van de CEMS lid scholen. Studenten studeren aan hun eigen universiteit voor een semester en dan besteden een tweede semester op een andere CEMS lid school. Sommige studenten kunnen zelfs kiezen om beide semesters buitenland, in twee verschillende scholen (de "tri-nationale track"). Andere belangrijke onderdelen van de cursus zijn: kern cursussen in strategie en Cross-Cultural Management, keuzevakken, vaardigheid seminars, business project en een verplichte internationale stage.... [-]

Denemarken Kopenhagen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Copenhagen

De Master of Disaster Management biedt humanitaire professionals solide interdisciplinaire kennis en vaardigheden die voldoen aan de behoeften van modern noodbeheer en ra ... [+]

Word een professionele rampenrisicobeheerspecialist

De Master of Disaster Management biedt humanitaire professionals solide interdisciplinaire kennis en vaardigheden die voldoen aan de behoeften van modern noodbeheer en rampenbestrijding.

Ervaringen van recente grote rampen, veranderingen in het humanitaire veld, de veranderende aard van een conflict en de impact van de klimaatverandering hebben allemaal duidelijk gemaakt dat een holistische benadering van rampen en crisisbeheer nodig is om verliezen aanzienlijk te verminderen en om te gaan met nieuwe uitdagingen van de huidige systeem lijkt niet toegerust om op te reageren.

Een coherente en holistische benadering van rampenrisicobeheer is niet zonder uitdagingen. De beslissing moet gebaseerd zijn op een politiek, economisch, sociaal, cultureel en ecologisch duurzame basis en geworteld in een degelijk ontwikkelingsbeleid. Risicovermindering moet de beslissingen in de planning van paraatheid, respons en herstel en programma's ondersteunen en begeleiden. Professionals met een adequate kennisbasis en de juiste vaardigheden zijn van onschatbare waarde als aan deze uitdagingen moet worden voldaan.... [-]

Denemarken Kopenhagen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands