33 Master Opleidingen in Managementstudies in China for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in China for 2024Filter
    • Angers, Frankrijk
    • Budapest, Hongarije
    • + 1 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De ideale cursus voor een allround zakelijke professional. Verwerf geavanceerde managementkennis en -vaardigheden, samen met specialistische kennis in internationaal management om uw internationale werkgelegenheids- en loopbaanontwikkelingsvooruitzichten te verbeteren.

    • Shanghai, China
    • Saint-Étienne, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Word een expert in luxe met een programma dat een echte multi-campus, multiculturele ervaring biedt in het hart van de internationale luxe-industrie.

    • Haidian District, China

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Schwarzman Scholars biedt unieke perspectieven die je niet uit een boek kunt halen. De kern van het programma zijn wereldberoemde adviseurs, een rigoureuze en innovatieve studie van mondiale aangelegenheden en hands-on verkenning van de Chinese cultuur en handel. Een jaar doorgebracht in China biedt geleerden talloze ervaringen die levenslange vriendschappen en een waardevolle reeks interculturele leiderschapsvaardigheden creëren.

    • Madrid, Spanje
    • Online
    • + 1 more

    Deeltijd

    13 maanden

    Blended

    Engels

    Digitaal schudt de status-quo op elk gebied van het bedrijfsleven en digitale technologieën veranderen de aard van wat het betekent om zaken te doen. De druk om te innoveren is enorm omdat op technologie gebaseerde innovatie geen keuze is, noch een eenmalige verschuiving om te overleven - maar een in beweging gezet wiel dat voortdurende verandering, voortdurende innovatie en niet-aflatend toekomstgericht leiderschap zal blijven vragen. De Executive Master in Digital Transformation & Innovation Leadership is een Pathway voor midden- en senior zakelijke professionals om hun vaardigheden bij te schaven en de innovators en digitale transformers te worden die bedrijven nodig hebben.

    • Sydney, Australië
    • Moore Park, Australië
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    UTS Project Management-programma biedt een meeslepende leeromgeving voor zowel aspirant als ervaren projectmanagers. Deze cursus voorziet studenten van de onderliggende kennis en praktische ervaring die de projectlevering in alle industriesectoren aansturen, van constructie tot informatietechnologie. Het UTS programma was het eerste Australische programma dat werd geaccrediteerd door het Global Accreditation Center (PMI) van het Project Management Institute. De basisonderwerpen zijn compatibel met de structuren die worden gebruikt door de PMI en het Australian Institute of Project Management (AIPM) om beoefenaars te certificeren.

    • Kunshan, China

    Full time

    10 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master of Management Studies: Duke University Kunshan programma biedt studenten de beste van twee werelden. De basisvorming wordt geleverd in het Engels door de Fuqua School of Business van de top-ranked faculteit op zowel Duke University in Durham, NC, en aan de Duke University in Kunshan Kunshan, China. In beide locaties, zult u genieten van wereldklasse educatieve faciliteiten en strenge, boeiende het bedrijfsleven het onderwijs.

    • Oxford, Verenigd Koninkrijk
    • Hong Kong, Hongkong
    • + 5 more

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science in Organisatie Leadership (MSOL) is een opleiding gezamenlijk aangeboden door Oxademy en Northwood University. De MSOL is speciaal ontworpen voor jonge, dynamische high-kaliber professionals en ook voor managers die hun focus op strategie, leiderschap en verandering, en globalisering. Het is ontworpen om u te helpen het menselijk potentieel te ontketenen binnen uw organisatie, terwijl uzelf positioneren voor professionele vooruitgang.

    • Suzhou, China

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Het MSc Project Management-programma zal u voorzien van de vaardigheden en kennis om projecten succesvol te beheren in verschillende industrieën en contexten in China en de rest van de wereld. Geschikt voor zowel ervaren professionals als voor degenen die aan het begin van hun projectmanagementcarrière staan. Studenten maken voor het eerst kennis met de kerninhoud van de kennis van projectmanagement. Vervolgens worden ze begeleid om aanvullende lectuur en onderzoek uit te voeren om nieuwe ontwikkelingen in het veld te begrijpen.

    • Vancouver, Canada
    • Shanghai, China
    • + 1 more

    Full time

    16 maanden

    Op de campus

    Bedoeld voor studenten met kwantitatieve achtergronden, de 16-maands UBC Master of Management in Operations Research (MM in OR) programma biedt een uitstekende voorbereiding voor het oplossen van problemen die voortvloeien uit operationele uitdagingen in de hedendaagse toonaangevende bedrijven.

    • Shenzhen, China

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master of Management-programma omvat kerncursussen zoals managementeconomie, organisatiegedrag. Dit is een tweejarig, voltijds programma waarin internationale studenten samen met Chinese leeftijdsgenoten leren in een omgeving van interculturele dialoog. Alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven, net als alle academische ondersteuning door docenten, TA's en stafleden. De faculteitsleden van dit programma hebben hun Ph.D. diploma's van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld.

    • Xi'an, China

    Op de campus

    Om de uitgebreide ontwikkeling van moraliteit, intelligentie, fysieke schoonheid te cultiveren, een solide theoretische basis en brede kennis op het gebied van bouwprojectmanagement te hebben, de ontwikkelingstrend van projectmanagement in binnen- en buitenland te begrijpen en zelfstandig aan projectplanning te kunnen deelnemen en evaluatie, projectfinanciering, projectorganisatie en projectinkoop, projectplanning, projectimplementatie en -controle, projectrisicobeheer, project human resources en communicatiebeheer en andere managementtalenten op hoog niveau.

    • Qingpu District, China

    Op de campus

    Op basis van de succesvolle samenwerking tussen SNAI en ASU als co-host van het Executive MBA-programma, bleef SNAI samenwerken met ASU om gezamenlijk het MIM-programma te lanceren. De faculteitsleden van het programma zijn meestal senior professoren van ASU, vergezeld door beroemde professoren van het vasteland van China, Hong Kong en Taiwan. Er worden diepgaande besprekingen gevoerd in overeenstemming met de Chinese context en de praktijken van grote en middelgrote staatsbedrijven om een hoge kwaliteit van het programma te waarborgen.

    • Ningbo, China

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    MSc International Management (Marketing) bij NUBS China is een eenjarig fulltime programma dat is ontworpen om uw begrip van belangrijke gebieden in consumentengedrag, marketingbeheer, digitale marketing en marketingstrategie te ontwikkelen, ondersteunde cursussen van Chartered Institute of Marketing (CIM ).

    • Wuhan, China

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het onderwerp is gericht op het cultiveren van senior professionals in management science en engineering. Specifieke vereisten zijn onder andere: de basistheorie van het marxisme beheersen, het wetenschappelijke wereldbeeld opzetten, aandringen op de basislijn van de partij, het moederland liefhebben (...).

    • Beijing, China

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels, Chinese

    Managementwetenschappen en techniek (MS