Master's in Management Studies in Xiamen China

Beste Masters Opleidingen in Management Studies in Xiamen China

Management Studies

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

De vraag van het hoger onderwijs in deze stad wordt steeds meer en meer per jaar. Dit heeft gezien de opkomst van de vele hoger onderwijs instellingen om de studenten te dienen. Als gevolg van deze verbeterde niveaus hoger onderwijs, is de stad nu last van wat sociale en economische ontwikkelingen.

Top Master's in Management Studies in Xiamen in China

Lees meer

Meester Van De Economie In Het Beheer Van De Economie (mme)

Wang Yanan Institute for Studies in Economics & School of Economics, Xiamen University
Campus Voltijd 2 - 5 jaar September 2018 China Xiamen

De Master of Economics in Management Economie is een 2-jaar full-time Engels-taught programma aangeboden door WISE op Xiamen University, de mooiste universiteit in China. Het programma is ontworpen om studenten op te leiden met een solide analytische en kwantitatieve vaardigheden op het gebied van economie, in het bijzonder het beheer van de economie. De belangrijkste opdrachten voor dit programma is dat de studenten een strikt, exploratief en innovatieve wetenschappelijke houding en stijl en hun eigen toekomstige carrière te ontwikkelen zowel academisch als praktisch. Dat wil zeggen, op het afstuderen, studenten hebben een sterk vermogen om deel te nemen in het academisch onderzoek op het gebied van economie, zaken en financiën en studenten hebben de geavanceerde vaardigheden die nodig zijn om te werken in het bedrijfsleven en de financiële sector, waaronder het bankwezen, financiële dienstverlening en adviesbureaus . [+]

DOELSTELLINGEN

De Master of Economics in Management Economie is een 2-jaar full-time Engels-taught programma aangeboden door WISE op Xiamen University, de mooiste universiteit in China.

Het programma is ontworpen om studenten op te leiden met een solide analytische en kwantitatieve vaardigheden op het gebied van economie, in het bijzonder het beheer van de economie. De belangrijkste opdrachten voor dit programma is dat de studenten een strikt, exploratief en innovatieve wetenschappelijke houding en stijl en hun eigen toekomstige carrière te ontwikkelen zowel academisch als praktisch. Dat wil zeggen, op het afstuderen, studenten hebben een sterk vermogen om deel te nemen in het academisch onderzoek op het gebied van economie, zaken en financiën en studenten hebben de geavanceerde vaardigheden die nodig zijn om te werken in het bedrijfsleven en de financiële sector, waaronder het bankwezen, financiële dienstverlening en adviesbureaus .... [-]