Masters in Management Studies in Brazilië

Vind Master's Opleidingen in Management Studies in Brazilië

Management Studies

In de huidige arbeidsmarkt, hebben bereikt een bepaalde vorm van graduate studie kunnen mensen helpen om op te vallen onder hun leeftijdsgenoten. Als een persoon al een bachelordiploma heeft behaald, kan een master's de logische volgende stap te nemen.

Wat is een Master in Management in Brazilië? Het is een opleiding die personen zich voorbereidt op een loopbaan voort te zetten in het uitgestrekte gebied van management. De studenten hebben ervaring in diverse aspecten, inclusief personeel, product, logistiek en capital management, afhankelijk van het gekozen programma. Individuen ook leren over de economische, juridische en ethische elementen die zakelijke praktijken van invloed zijn vandaag. Tijdens zijn studie in Brazilië, de studenten krijgen een Euro-gerichte uitzicht, maar ze zijn nog steeds getraind in mondiale beleid.

Met zijn multi-disciplinaire focus, kan een Master in Management blijken te zijn zeer gunstig. Afgestudeerden krijgen kennis en bekwaamheden in een verscheidenheid van taken, waardoor ze veelzijdig werknemers maakt.Deze eigenschappen, gecombineerd met hun business savvy, maken ze aantrekkelijk voor potentiële werkgevers.

De kosten van het verkrijgen van een Master in Management in Brazilië kan variëren. Afhankelijk van staatsburgerschap van de student, of de school is privaat of publiek, en of de student studies in persoon of online zijn slechts een paar factoren die bijdragen aan de prijs.

Er zijn verschillende carrière mogelijkheden die men zou kunnen nastreven met deze mate. Managers zijn nodig in vrijwel elke branche. Personen met andere passies kunnen hun beheer bezigheden richten binnen deze gebieden. Afgestudeerden kunnen verwachten lagere verkrijgen om mid-level management posities, afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Samen met het nastreven van banen in het bedrijfsleven, private en publieke sector, kunnen particulieren ook overwegen te gaan op zaken voor zichzelf.

Als je een passie voor leiderschap en wil genieten van het leven in Brazilië, zou deze mate de perfecte keuze voor jou.Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Mestrado profissional em gestão social, educação e desenvolvimento local

Centro Universitário UNA
Campus March 2019 Brazilië Belo Horizonte

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação e Desenvolvimento Local tem a proposta de formar profissionais que atendam necessidades sociais e demandas de políticas, programas, planos e projetos de desenvolvimento local, mediante o aperfeiçoamento de conhecimentos, metodologias e recursos de tecnologia social, que representem efetivas soluções, especialmente nos campos da educação e gestão social. [+]

Top Master Programma's in Management Studies in Brazilië.

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação e Desenvolvimento Local tem a proposta de formar profissionais que atendam necessidades sociais e demandas de políticas, programas, planos e projetos de desenvolvimento local, mediante o aperfeiçoamento de conhecimentos, metodologias e recursos de tecnologia social, que representem efetivas soluções, especialmente nos campos da educação e gestão social.

Clique aqui para acessar o edital do curso.

Proposta única pelo pioneirismo, originalidade e consistência. Busca equilibrar erudição e criatividade, interagir formação teórica e prática. Coloca-se aberta à contextualização, à interação social e à valorização dos conhecimentos da prática, a serem potencializados mediante o emprego de métodos didáticos participativos e cooperativos.... [-]


executive education programma's

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro
Campus Deeltijd March 2019 Brazilië Rio de Janeiro

COPPEAD's non-degree Executive Education programma's zijn gericht op het vormen en verbetering van de Braziliaanse managers in verschillende gebieden van business en management. [+]

COPPEAD's non-degree Executive Education programma's zijn gericht op het vormen en verbetering van de Braziliaanse managers in verschillende gebieden van business en management.

&nbsp

Cursussen zijn gericht op hooggeplaatste managers in private en staatsbedrijven bedrijven, overheidsinstellingen en andere vormen van organisatie. Binnen een programma van een jaar, worden de klassen gepland op een eenmaal per week een volledige dag basis om de deelnemers in staat om hun studie te combineren met reguliere professionele activiteiten.

&nbsp

De Executive Education programma's die momenteel worden aangeboden door COPPEAD zijn:

&nbsp

- Algemeen Management - Economie en Management in de energie-industrie - Financiering - Health Care Management - Logistiek - Marketing ... [-]


permanente educatie programma's

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro
Campus Deeltijd March 2019 Brazilië Rio de Janeiro

COPPEAD biedt 160 uur permanente educatie programma's gericht op ervaren professionals die hun kennis en expertise uit te breiden in een specifieke zakelijke praktijk. [+]

COPPEAD biedt 160 uur permanente educatie programma's gericht op ervaren professionals die hun kennis en expertise uit te breiden in een specifieke zakelijke praktijken zoals:

Service Management Six Sigma Project Management Retail Management Logistiek Management. [-]

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Brazilië São Paulo

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen [+]

CEMS MIM Master in International Management

CEMS is een strategische alliantie van business schools, multinationale bedrijven en NGO's die samen bieden de CEMS Master in International Management (MIM). De CEMS administratieve kantoor is gevestigd aan de HEC campus dicht bij Parijs, met het programma en zakelijke relaties wordt beheerd door een speciaal team binnen elk lid school. U vindt er alle CEMS lid universiteiten vinden met behulp van de trefwoorden "CEMS" in de Master in Management Compass zoekmachine of door te klikken op de CEMS lijst partners hieronder.

De CEMS MIM is een pre-ervaring postgraduaat open voor meertalige studenten in een Master in Management programma in een van de CEMS lid scholen. Studenten studeren aan hun eigen universiteit voor een semester en dan besteden een tweede semester op een andere CEMS lid school. Sommige studenten kunnen zelfs kiezen om beide semesters buitenland, in twee verschillende scholen (de "tri-nationale track"). Andere belangrijke onderdelen van de cursus zijn: kern cursussen in strategie en Cross-Cultural Management, keuzevakken, vaardigheid seminars, business project en een verplichte internationale stage.... [-]