MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Managementstudies in Bangladesh

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Bangladesh, officieel de People 's Republiek van Bangladesh, is een soeverein land in Zuid-Azië. Met een bevolking van meer dan 150 miljoen mensen, het is de achtste meest dichtbevolkte land in de wereld.

Master's in Managementstudies in Bangladesh

3 Resultaten in Managementstudies, Bangladesh Filter

BRAC University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semesters
Engels
Campus

Met die context in het achterhoofd, BRAC University ontwierp een masteropleiding voor aankopen en Supply Management.

Lees meer

Master in de ramp beheer

BRAC University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit postdoctorale opleiding gericht op actieve professionals hiermee bij te dragen aan dit nationaal belangrijke praktijkgerichte veld. Zo'n cursus om beroepsgerichte onderwij ...

Lees meer

Meester in de ontwikkeling van het management en de praktijk

BRAC University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
16 maanden
Engels
Campus

MDMP is een innovatieve, cross-disciplinair, graduate programma dat klassikaal onderwijs combineert over de laatste ontwikkelingen in de ontwikkeling van theorie en praktijk m ...

Lees meer