41 Master Opleidingen in Managementstudies in Australië for 2024

Master Opleidingen in Managementstudies in Australië for 2024Filter
    • Joondalup, Australië

    Full time

    4 semesters

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze cursus is relevant voor zowel informatietechnologie (IT) als niet-IT-professionals die hun vaardigheden willen ontwikkelen met betrekking tot informatie- en communicatietechnologie en hun toepassing op het bedrijfsleven.

    • South Melbourne, Australië
    • South Brisbane, Australië
    • + 1 more

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    JMC Academy 's Master of Creative Industries (MCI) zet jou aan het stuur! De unieke cursus stelt je in staat voort te bouwen op je innovatieve drive en creatieve praktijk door samen met jou een concept of project te ontwikkelen dat na je afstuderen in het commerciële domein kan worden meegenomen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Natuurlijke gevaren zoals bosbranden, overstromingen, cyclonen en pandemieën kunnen in elke stad of regio over de hele wereld sociale en economische rampen veroorzaken. UNE's Master of Planning and Management of Natural Hazards biedt een multidisciplinaire verkenning van natuurlijke gevaren op hoog niveau - door middel van cursussen en uw begeleide proefschrift - om leiders voor te bereiden op het gebied van risicobeperking en rampenreductie. Je leert geavanceerde vaardigheden voor het onderzoeken van en reageren op natuurlijke gevaren, de rampen die ze veroorzaken, de context waarin ze plaatsvinden en methoden voor het verminderen van rampen. Je bouwt kritisch denk- en probleemoplossend vermogen op door middel van robuuste cursussen en begeleid, onafhankelijk onderzoek.

    • Sydney, Australië
    • Moore Park, Australië
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    UTS Project Management-programma biedt een meeslepende leeromgeving voor zowel aspirant als ervaren projectmanagers. Deze cursus voorziet studenten van de onderliggende kennis en praktische ervaring die de projectlevering in alle industriesectoren aansturen, van constructie tot informatietechnologie. Het UTS programma was het eerste Australische programma dat werd geaccrediteerd door het Global Accreditation Center (PMI) van het Project Management Institute. De basisonderwerpen zijn compatibel met de structuren die worden gebruikt door de PMI en het Australian Institute of Project Management (AIPM) om beoefenaars te certificeren.

    • Darwin, Australië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Sydney, Australië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Project Management richt zich op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ingewikkelde projecten in de moderne wereld te beheren. De cursus bestaat uit een combinatie van zorgvuldig geselecteerde kerneenheden, een stage en keuzevakken. Het benadrukt het belang van theoretische kennis en de toepassing van theorie in de praktijk, bijvoorbeeld door het leren managen van projecten en het uitvoeren van praktische oefeningen.

    • Online Australia

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    De online Master of Project and Program Management zal u voorzien van de basisprincipes van projectmanagement en geavanceerde vaardigheden op het gebied van programma- en portfoliobeheer. Als je minimaal twee jaar werkervaring hebt en je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze 100 procent online opleiding iets voor jou. Voltooi de cursus in slechts een jaar fulltime of in twee jaar parttime.

    • Cooranbong, Australië
    • Wahroonga, Australië

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Blended

    Engels

    De uitdaging van leiderschap en management in diverse soorten organisaties heeft veeleisender en complexer geworden. Aanpassing aan de snel veranderende zakelijke omgevingen vraagt ​​om een ​​meer geavanceerde set van vaardigheden en capaciteiten van de leiders en managers.

    • Bond University, Queensland, Australia, Australië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De Meester van Valuation and Property Development (Professional) biedt u een breed scala aan vaardigheden die kunnen worden toegepast op de wereldwijde vastgoedmarkten.

    • Adelaide, Australië

    Full time, Deeltijd

    21 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MScPM 21-maand track is een programma op maat voor studenten die hun carrière willen starten op het gebied van beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie en deze functies in de overheid, non-profit Organisaties, internationale organisaties en de particuliere sector.

    • Melbourne, Australië
    • Mount Eliza, Australië

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Management biedt een basisopleiding in bedrijfskunde en een specialistische opleiding in organisatiemanagement.

    • Springfield, Australië
    • Australia Online, Australië

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Wilt u innovatieve oplossingen leveren met behulp van geavanceerde vaardigheden in projectmanagement? De Master of Project Management van USQ is ontwikkeld in samenwerking met de industrie, het Australian Institute of Project Management en het Project Management Institute en biedt u de vaardigheden en kennis om een leider te zijn op het gebied van projectmanagement.

    • Adelaide, Australië

    Op de campus

    Engels

    • Brisbane City, Australië

    Op de campus

    Engels

    • Melbourne, Australië

    Op de campus

    Engels