MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Managementonderzoek in Frankrijk

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

In een managementonderzoek programma leren leerlingen over hoe u een effect in een leidende positie in het bedrijfsleven te maken. Cursussen in een programma kan wereldwijde business, onderzoeksmethoden, bedrijfsstructuren, management business resource en professioneel schrijven dekken.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Masters in Managementonderzoek in Frankrijk

1 Resultaten in Managementonderzoek, Frankrijk Filter

Research Master in Management Sciences

L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

De Research Master in Management Science Universiteit Paul Cézanne - Aix-Marseille voor te bereiden op de beste voorwaarden voor toegang tot een doctoraal programma dat voldoe ...

Lees meer