MASTERSTUDIES

Master Programma's in Managementbeheer in de Verenigde Madrid Spanje

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Managementvaardigheden kan gewenst zijn op verschillende gebieden over de hele wereld. Dit is de reden waarom het nastreven van een opleiding in management control een slimme route voor sommige studenten kunnen zijn. Cursussen hebben als doel om de vaardigheden en kennis die nodig is om effectief te werken geven in vrijwel elke managementfunctie.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Beste Master's in Managementbeheer in de Verenigde Madrid in Spanje

1 Resultaten in Managementbeheer, Madrid Filter

Master's Degree in Financieel Management en Controle

CESMA Business School
Executive opleidingen
<
Voltijd
Spaans
Campus

Het hoofddoel van deze master is om een geĆÆntegreerd en coherent overzicht te geven van het financieel-economisch management in het bedrijf, gebaseerd op een rigoureuze traini ...

Lees meer