Master Porgramma in Management Beheer in Madrid Spanje

Beste Graduate Studies in Management Beheer in Madrid Spanje

Management Beheer

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een Master in Management Control graad van plan om studenten te trainen in de evaluatie en verbetering van de prestaties van de corporate verandering. Het zal deskundigen op het genereren van verandering indicatoren te creëren om het bewaken en zorgen voor de juiste uitvoering van bedrijfsstrategieën.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Top Masters Programma in Management Beheer in Madrid in Spanje

Lees meer

Master In Financieel Beheer En Controle

CESMA Business School
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Spanje Madrid

Het belangrijkste doel van deze meester is om een ​​geïntegreerde en coherente presentatie van het economisch en financieel beheer uit te voeren in de onderneming, op basis van een strenge opleiding en naar een bij uitstek praktisch perspectief opgeleid voor de beroepspraktijk. [+]

Het ontwerp en de implementatie van business strategie vereist, noodzakelijkerwijs, de beoordeling van de economische en financiële levensvatbaarheid en vervolgens het toezicht op en controle van de gestelde doelen. Deze aanpak versterkt de strategische aard van het financieel beheer als instrument voor reële bestuur van de vennootschap, door middel van planning en control winstgevendheid in staat zijn om de financiële stabiliteit te ondersteunen.

Bijgevolg is de Master in Financial Management and Control CESMA Business School, gerelateerd financieel beheer met het formuleren van strategieën en het bedrijfsbeleid, analyseert de rol van informatiesystemen van meer dan de zuiver boekhoudkundige veld, presenteert de tools en technieken voor financiële planning op korte en lange termijn, alsmede voor effectief risicomanagement in de financiële markten, al kijken naar het bedrijf in zijn omgeving. Bovendien zijn de criteria voor de efficiënte organisatie van een financiële afdeling, en de belangrijkste instrumenten voor de controle over het beheer bedrijfsresultaten gegeven.... [-]


Meesters In Management Accounting En Management Control

EAE Business School
Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Spanje Barcelona Madrid +1 more

De Master in Management Accounting & Control is een modulaire structuur door middel van twee verschillende masterprogramma's: de Graduate Management Graduate Accounting en Management Control. [+]

Master in Management Accounting & Control

&nbsp

De Master in Management Accounting & Control is een modulaire structuur door middel van twee verschillende masterprogramma's: de Graduate Management Graduate Accounting en Management Control.

&nbsp

Bij het ​​uitvoeren van een organisatie in de business van vandaag ecosysteem, met een geglobaliseerde economie en toenemende concurrentie, heeft informatie uitgegroeid tot een fundamentele factor in het besluitvormingsproces. Voor dit proces kan worden op efficiënte wijze ontwikkeld van essentieel belang is dat de informatie die vast te leggen met een totale nauwkeurigheid ondersteunt, wordt de zakelijke realiteit waarmee we worden geconfronteerd. ... [-]