Masters in Management Beheer in de Verenigde Barcelona Spanje

Top Masters Opleidingen in Management Beheer in de Verenigde Barcelona Spanje

Management Beheer

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Een Master in Management Control graad van plan om studenten te trainen in de evaluatie en verbetering van de prestaties van de corporate verandering. Het zal deskundigen op het genereren van verandering indicatoren te creëren om het bewaken en zorgen voor de juiste uitvoering van bedrijfsstrategieën.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Wordt de 2e grootste stad van Spanje, Barcelona is de hoofdstad van de provincie Catalonië. Het heeft meer dan 4 miljoen inwoners. Het is een levendige stad die duizenden toeristen jaarlijks gastheer. Het is de thuisbasis van de universiteit van Barcelona onder anderen.

Top Masters Opleiding in Management Beheer in de Verenigde Barcelona in Spanje

Lees meer

Meesters in management accounting en management control

EAE Business School
Campus Deeltijd 1 jaar October 2018 Spanje Barcelona Madrid +1 more

De Master in Management Accounting & Control is een modulaire structuur door middel van twee verschillende masterprogramma's: de Graduate Management Graduate Accounting en Management Control. [+]

Master in Management Accounting & Control

&nbsp

De Master in Management Accounting & Control is een modulaire structuur door middel van twee verschillende masterprogramma's: de Graduate Management Graduate Accounting en Management Control.

&nbsp

Bij het ​​uitvoeren van een organisatie in de business van vandaag ecosysteem, met een geglobaliseerde economie en toenemende concurrentie, heeft informatie uitgegroeid tot een fundamentele factor in het besluitvormingsproces. Voor dit proces kan worden op efficiënte wijze ontwikkeld van essentieel belang is dat de informatie die vast te leggen met een totale nauwkeurigheid ondersteunt, wordt de zakelijke realiteit waarmee we worden geconfronteerd. ... [-]


Master in Business Management - Management van specialiteitbeheer

euncet Business School
Campus Voltijd October 2018 Spanje Barcelona

De Master in Business Management - Management Control Specialty begint met de module van het Graduate Programme in Management Development (PDD) die, uitgaande van een nulniveau, dat wil zeggen, zonder de noodzaak van voorkennis in bedrijfsmanagement, de student kennis biedt van de verschillende managementgebieden van het bedrijf of, zoals bekend in het jargon van de "controller", de verschillende verantwoordelijkheidscentra. [+]

Waarom een ​​Master in Business Management studeren - Specialty Management Control?

Beheersing en, waar van toepassing, ontwerp van het boekhoudkundige financiële informatiesysteem van het bedrijf, houdt in dat u bepaalt welke informatie u van elk deel van het bedrijf wilt verkrijgen en dit vereist dat u het bedrijf vanuit een uitgebreid perspectief kent.

Daarom begint de Master in Business Management - Management Control Specialiteit met de module van het Graduate Program in Management Development (PDD) die, uitgaande van een nulniveau, dat wil zeggen, zonder de noodzaak van voorkennis in bedrijfsbeheer, de student kennis van de verschillende gebieden van management van het bedrijf of, zoals het bekend is in het jargon van de "controller", de verschillende verantwoordelijkheden.... [-]