MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Managementbeheer in Senegal

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Als de leerlingen op zoek bent om mee te doen in een carrière zoals logistiek directeur, beheerder of informatie management officer na het voltooien van hun opleiding worden, kunnen zij profiteren van het nastreven van een graad in management control.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in Senegal voor hoger onderwijs. In de laatste jaren was hier een toestroom van buitenlandse studenten te zien omdat verschillende programma's geimplementeerd werden om de huidige positie van de instellingen voor hoger onderwijs te verbeteren.

Master's Programma in Managementbeheer in Senegal

2 Resultaten in Managementbeheer, Senegal Filter

MSc in beheercontrole

Kedge Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Frans
Campus

De technische kennis en besluitvorming verwerven die nodig is voor de uitoefening van het beroep van managementcontroller.

Lees meer

Master gespecialiseerde audit en management control

Institut Africain de Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
4 semesters
Frans
Campus

De lessen van management control en informatie te integreren de procesbenadering in management control: controle van het informatiesysteem hulpmiddelen voor boekhoudkundige en ...

Lees meer