MASTERSTUDIES

Masters in Managementbeheer in Afrika 2020

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een Master in Management Control graad van plan om studenten te trainen in de evaluatie en verbetering van de prestaties van de corporate verandering. Het zal deskundigen op het genereren van verandering indicatoren te creëren om het bewaken en zorgen voor de juiste uitvoering van bedrijfsstrategieën.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

Master's in Managementbeheer in Afrika

3 Resultaten in Managementbeheer, Afrika Filter

MSc in beheercontrole

Kedge Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Frans
Campus

De technische kennis en besluitvorming verwerven die nodig is voor de uitoefening van het beroep van managementcontroller.

Lees meer

Msc. monitoring en evaluatie

Christian Service University College
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Christian Dienst University College is de voor de hand liggende keuze voor het senior management personeel in leidinggevende posities die overwegen zich upgraden op het gebied ...

Lees meer

Master gespecialiseerde audit en management control

Institut Africain de Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
4 semesters
Frans
Campus

De lessen van management control en informatie te integreren de procesbenadering in management control: controle van het informatiesysteem hulpmiddelen voor boekhoudkundige en ...

Lees meer