MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Graduate Studies op Malta 2019/2020

Malta is een mooie set van eilanden in de Middellandse Zee. Meer studenten ontdekken Malta als bestemming voor graduate onderwijs. Malta is de thuisbasis van uitstekende universiteiten met top-notch graduate programma's. Buiten de klas, kunnen de studenten van de Master in Malta programma's profiteren van het opwindende nachtleven, concerten, theater, keuken-, zee-activiteiten, en prachtige stranden. Een Master in Malta is een lonende ervaring dat een spannende mix van academici en cultuur omvat.

Het merendeel van de Master in Malta programma's zijn volledig in het Engels, het Engels is een van de officiële talen op Malta. Sommige van de programma's die studenten kunnen kiezen uit zijn op het gebied van onderwijs, psychologie, vrede en conflict studies, milieu-studies, en het bedrijfsleven.Met een Master degree in Malta, zullen studenten deelnemen aan een onderwijs dat zal aanmoedigen en daag ze uit om persoonlijk en professioneel groeien, terwijl het geven van hen een voorsprong in de competitieve arbeidsmarkt in de regio en wereldwijd.

Neem een ​​kijkje door de Master in Malta's hieronder en vinden het een die u zullen helpen uw doelen te bereiken!

gevonden resultaten Filter

Masters in ondernemerschap

Advenio eAcademy
Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 12 - 18 maanden Vraag informatie aan Malta Malta Online +2 more

Dit programma wordt gecoördineerd en gepromoot door Advenio eAcademy , een erkende HOI met hoofdkantoor in Malta, gespecialiseerd in e-learning, als een gezamenlijk Masters-programma dat online wordt aangeboden door verschillende HOI's uit verschillende Europese landen. Het programma is een antwoord op de marktvereisten voor gespecialiseerde post-graduate kwaliteitscursussen die voldoen aan de behoeften van bestaande ondernemers en managers van kleine bedrijven.

Master / postdoctoraal diploma in hedendaagse diplomatie (online)

DiploFoundation
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 16 - 20 maanden September 2020 Malta Msida +1 more

Het Master / Postgraduate Diploma in hedendaagse diplomatie begeleidt werkende diplomaten en professionals in internationale relaties door de theoretische en praktische bouwstenen van diplomatie, met een focus op hedendaagse kwesties en uitdagingen.

Master / postdoctoraal diploma in hedendaagse diplomatie met specialisatie in internetbeheer

DiploFoundation
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 16 - 20 maanden Februari 2020 Malta Msida +1 more

Het Master / Postgraduate Diploma in hedendaagse diplomatie met Internet Governance Specialization geeft huidige en toekomstige internetbeleidsmakers een solide basis in diplomatieke vaardigheden en technieken.

Master in op kennis gebaseerd ondernemen

University of Malta
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 11 semesters Vraag informatie aan Malta Valletta +1 more

De Master in Knowledge-Based Entrepreneurship is ontworpen om afgestudeerden op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en media kennis bij te brengen, waardoor ze succesvolle ondernemers kunnen worden en hun eigen succesvolle zakelijke ondernemingen kunnen starten en financiers en financiële entiteiten kunnen overtuigen hun projecten te financieren.

Meester in creativiteit en innovatie

University of Malta
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Malta Valletta

Dit is een interdisciplinair programma dat is ontworpen om deelnemers te helpen hun perceptie uit te breiden, creatieve vaardigheden in te zetten, ideeën individueel en binnen teams te ontwikkelen, een creatief klimaat te behouden en innovatie te beheren. Het biedt methoden en processen die helpen bij het identificeren van kansen en het cultiveren van de juiste vaardigheden en attitudes.

Master in Translation en Terminology Studies

University of Malta
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Malta Valletta

De cursus is gericht op het aanbieden van een theoretische en praktische achtergrond op basis van de huidige vereisten van de wereldwijde vertaalmarkt. Het biedt een hoofdstudieprogramma in combinatie met een specialisatiestream.