MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master Opleidingen in Maleisië 2019/2020

Maleisië biedt enkele van de grootste kansen in het bestuderen van de Zuid-Oost Azië. Onderwijs is een van de nationale doelen in het land, dus het kiezen van Maleisië als de plaats voor het krijgen van uw master zou een veelbelovende beslissing.

Er zijn een aantal geweldige hoger onderwijs faciliteiten in Maleisië. Bijvoorbeeld, echt een hoge kwaliteit van het hoger onderwijs is beschikbaar in de steden van Bangi of Serdang die gelegen zijn in de staat Selangor. Verschillende Maleisische universiteiten en post graduate scholen bieden een ruime waaier van onderwerpen voor studenten om uit te kiezen. De Master of Business Administration (MBA) wordt steeds meer en meer populair in Maleisië. Onder andere vindt u de universiteiten aanbod aan MBA-studie met de specialisatie op het gebied van Islamic Banking and Finance. Andere disciplines, zoals Management of Science en vele anderen zijn ook beschikbaar.

De mogelijkheden om een ​​master in Maleisië op diverse terreinen te krijgen zijn groot en groeiende. Dus aarzel niet en gebruik onderstaande links om meer te weten over uw kansen in een aantal van de beste Maleisische universiteiten!

gevonden resultaten Filter

Master in transport en logistiek

Malaysia University of Science and Technology
Combinatie van online en op de campus Voltijd 18 maanden Januari 2020 Maleisië Petaling Jaya

De MSc in Transportation

Master in de ingenieurswetenschappen (informatietechnologie / elektronica / mechanica / aardolie / civiel / milieu / veiligheid / automobiel)

Lakshveer Overseas Solution
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Maleisië Kuala Lumpur

Deze programma's zijn ontworpen om aan de behoeften van de industrie te voldoen door jonge ingenieurs de kritieke vaardigheden te bieden die nodig zijn om succesvol te zijn in een ingenieursloopbaan. Het biedt handige tools en strategieën om te slagen in de steeds verder geglobaliseerde technische marktplaats en stelt studenten in staat om een ​​unieke combinatie van technisch en toezichthoudend inzicht te ervaren met de relevante vaardigheden die nodig zijn om als leider van technische projecten en teams vooruit te komen.

Meester van structurele engineering en constructie

Universiti Putra Malaysia
Campus Voltijd Januari 2020 Maleisië Shah Alam

Dit programma is bedoeld om de blootstelling en diepgaande theoretische kennis in structurele engineering en constructie management. Cursussen omvat de kernen en keuzevakken, die vooral op de structurele ontwerp en analyse en twee interessante cursussen over construction management.

Meester van corporate communicatie

Universiti Putra Malaysia
Campus Voltijd Januari 2020 Maleisië Shah Alam

Het programma is gericht op kandidaten uit te rusten met de kennis van theorieën en toepassingen op het gebied van corporate communicatie relevant. In dit programma worden de kandidaten blootgesteld aan de nieuwste ontwikkelingen in de communicatie-industrie. Door middel van een serie lezingen en praktische opdrachten, het programma heeft tot doel bij te dragen tot een hoger niveau van professionaliteit onder de huidige en toekomstige beoefenaars van corporate communicatie en professionals in de media-industrie. Speciale aandacht wordt besteed aan de verschillende aspecten van corporate communicatie, zoals het plannen, voorbereiden, organiseren en gebruik te maken van corporate communicatie in de werking van een organisatie.

Master in de economische

Universiti Putra Malaysia
Campus Voltijd 3 semesters Januari 2020 Maleisië Shah Alam

De doelstellingen van deze non-thesis programma zijn studenten met alternatieve disciplines te bieden, zodat ze meesterschap in verwante gebied van economie kan krijgen; analytische benadering van toepassing op de huidige economische vraagstukken te analyseren; om de toepassing van micro-economie en macro-economie bij het oplossen van economische problemen aan te tonen; en om het bewustzijn van de ontwikkeling en de economische vraagstukken op nationaal en internationaal niveau.

Meester in de elektronica-engineering (door onderzoek)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Januari 2020 Maleisië Kajang

De Master of Electronics Engineering (MEE) -programma (door Onderzoek) richt zich op de voorbereiding van ingenieurs met geavanceerde technische kennis en vaardigheden in het vinden van praktische en wetenschappelijke oplossingen voor de behoeften en de veranderingen van de huidige technische problemen te voldoen. Het programma zal ook een route voor afstudeerders om promotieonderzoek te voeren in een van de gespecialiseerde gebied van elektronica engineering.

Meester van de architectuur

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Voltijd 2 jaren Januari 2020 Maleisië Kajang

De Master of Architecture programma zal gaan over de ecologisch duurzame architectuur die streeft ernaar om de negatieve milieu-effect van de bouw van de efficiëntie en gematigdheid in het gebruik van materialen, energie en ontwikkeling van de ruimte te minimaliseren. Duurzame architectuur die is zich zeer bewust van het verbruik van energie en ecologisch behoud in het ontwerp van de gebouwde omgeving zijn de onderliggende principes van ons ontwerp bedoeling.

Vaardigheidscertificaat in webontwerp en -ontwikkeling

Universal Business Academy
Campus Voltijd Deeltijd 5 - 8 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru +1 more

Zorgt ervoor dat bedrijven er goed uitzien online met een kwalificatie voor vaardigheden in webontwerp en -ontwikkeling. Deelnemers leren de meest up-to-date vaardigheden uit de webontwerp- en ontwikkelingsindustrie van prominente en ervaren trainers. Ze zijn allemaal afkomstig van achtergronden voor webontwerp en ontwikkeling, zodat ze u een echt inzicht in de branche kunnen geven. Onze cursussen behandelen een reeks onderwerpen in webontwerp en -ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wanneer deelnemers klaar zijn, ze direct klaar zijn om direct een webontwerp of ontwikkelingsopdracht te maken. Alle vaardigheden die deelnemers krijgen, zijn waar de industrie om schreeuwt.

Master in Human Resource Development

HELP University
Campus Voltijd 18 maanden November 2019 Maleisië Kuala Lumpur

De HELP Master of Human Resource Development (MHRD) is ontworpen om HR-beoefenaars of mensen die senior HR-functies willen aannemen uit te rusten met een sterke interdisciplinaire basis en een set leiderschapscompetenties om meerdere leiderschapsrollen te vervullen en zichtbaar verantwoordelijk te zijn voor bedrijfsresultaten.

Master of Education in TESL

HELP University
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2020 Maleisië Kuala Lumpur

Verbetering van de kwaliteit van het Engelse taalonderwijs in Maleisië, door het initiatief van de Maleisische overheid te ondersteunen door zich te richten op professionals uit de middenloopbaan en op professionals die een carrière op het gebied van TESL nastreven.

Master in de corporate governance

HELP University
Campus Voltijd 18 maanden Oktober 2020 Maleisië Kuala Lumpur

Het hoofddoel van HELP Master of Corporate Governance (MCG) is om studenten uitgebreide kennis te bieden van de theorieën, principes en praktijken van Corporate Governance. Het richt zich op ethische kwesties in het gedrag en de regulering van het bedrijfsleven.

Master in projectmanagement

HELP University
Campus Voltijd 18 maanden Oktober 2020 Maleisië Kuala Lumpur

De eerste en enige Master of Project Management (MPM) uit Zuidoost-Azië die accreditatie heeft gekregen van het Project Management Institute (PMI) Global Accreditation Center (GAC) voor opleidingsprogramma's voor projectbeheer.

Master in uitvoerend management

HELP University
Campus Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Maleisië Kuala Lumpur

De HELP Master of Executive Management (MEM), voor het eerst aangeboden in 2011, wil junior executives en middle-managers de kennis, vaardigheden en gedrag bijbrengen om door te stromen naar hogere en hogere managementrollen, met name op het gebied van bedrijfs- en bedrijfsstrategie, innovatie, leiderschap en governance.

Master in de counseling

HELP University
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Januari 2020 Maleisië Kuala Lumpur +1 more

Het Masters in Counseling-programma omvat alle belangrijke studiegebieden die een professionele counselor nodig heeft. Het behandelt kwesties in sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie, de helpende relatie, testen en beoordelen, groepswerk, onderzoeksmethodologie, ethiek in het helpende beroep, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling, en praktisch werk.

Meester Van Ondernemerschap

HELP University
Campus Voltijd 18 maanden Oktober 2020 Maleisië Kuala Lumpur

Steunend op HELP 's eigen start-up en succesvolle opkomst als zowel een zakelijke als sociale onderneming, en de kernwaarde van het delen van succes uitdrukken, werd de HELP Master of Entrepreneurship (MER) opgericht om de groei van dynamisch ondernemerschap te ondersteunen en het ondernemerschap aan te wakkeren geest in individuen om hun ambities te realiseren.