$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Graduate Studies in Macro-economie 2022/2023

Een masterdiploma is nuttig op bijna elk gebied. Niet alleen kan het je een dieper en vollediger begrip geven van het studieprogramma, maar het kan ook een bewijs van dat begrip aan de wereld tonen. Wat is een master in macro-economie? Deze opleiding richt zich op de studie van hoe grote economieën met elkaar omgaan en hoe hun statistieken het succes van die interacties aangeven. Een studierich… Meer informatie

Een masterdiploma is nuttig op bijna elk gebied. Niet alleen kan het je een dieper en vollediger begrip geven van het studieprogramma, maar het kan ook een bewijs van dat begrip aan de wereld tonen.

Wat is een master in macro-economie? Deze opleiding richt zich op de studie van hoe grote economieën met elkaar omgaan en hoe hun statistieken het succes van die interacties aangeven. Een studierichting in de macro-economie kan trends in de prestaties beoordelen om oorzaken te bepalen, zoals maatregelen van het bruto binnenlands product van een land, de rentetarieven en het belastingbeleid. Van daaruit kun je een model van economische theorieën maken, compleet met conclusies die feitelijk zijn gebaseerd. Dat model kan zowel het beleid beïnvloeden als informatie geven over wat werkt om een ​​economie te verbeteren en wat niet.

Een graad in macro-economie biedt meestal ook voordelen in uw persoonlijke leven. U kunt waarschijnlijk leren hoe u met geld kunt omgaan voor de winst op de lange termijn, evenals vaardigheden als kritisch denken en strategische analyse.

De kosten van een Master in Macro-economie zijn afhankelijk van zowel de school als de locatie. Het financiële kantoor van de school die u van plan bent bij te wonen, moet u informatie kunnen geven over uw verwachte kosten.

Een master in macro-economie opent vaak nieuwe carrièremogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de regering in te gaan, hetzij als een politicus of als een onderzoeker of analist. U kunt ook een schrijver of journalist worden, artikelen of technische verklaringen samenstellen die uw kennis met de gewone burger delen om beter uit te leggen welk effect verschillende economische beleidsmaatregelen zullen hebben. Andere opties kunnen consultants, onderzoekers of analisten zijn voor particuliere bedrijven die investeren in het financiële welzijn van een land.

Veel scholen bieden een Master in macro-economische graden, zowel in klassenformaten als online versies. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Barcelona School of Economics
Barcelona, Spanje

Studenten in het Barcelona GSE Macroeconomic Policy and Financial Markets-programma van Barcelona GSE zullen relevante kennis opdoen over de centrale kwesties in macro-economi ... +

Studenten in het Barcelona GSE Macroeconomic Policy and Financial Markets-programma van Barcelona GSE zullen relevante kennis opdoen over de centrale kwesties in macro-economische en financiële economie-analyse, evenals de belangrijkste instrumenten, gegevens, modellen en technieken die nu worden gebruikt door publieke en private instellingen. -
Master
Voltijds
9 maanden
Engels
01 sep 2023
30 jun 2023
Campus
 
University of Tartu
Tartu, Estland

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden.

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2023
15 mrt 2023
Campus