Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Top Afstandsonderwijs Master's Programma's in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO 2019

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

De Master in Corporate Social Responsibility (CSR) graad richt zich op de invloed, impact en verantwoordelijkheid van bedrijven in onze mondiale samenleving. Afgestudeerden die de mate beweging op een carrière in bedrijven, adviesbureaus, brancheorganisaties, de overheid en nog veel meer.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Master's Opleiding in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Lees meer

Expertise op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Universidad Regiomontana
Online Deeltijd July 2019 Mexico Mexico Online Monterrey

Expertise in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komt voort uit de behoefte aan professionals die op zoek zijn en de ontwikkeling holistisch voor hun daden en die van uw organisatie, en modernisering van de verbetering van het algemeen welzijn in de openbare en particuliere ondernemingen en de sociale sector ... [+]

Master in Corporate Social Responsibility

Expertise in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komt voort uit de behoefte aan professionals die op zoek zijn en de ontwikkeling holistisch voor hun daden en die van uw organisatie, en modernisering van de verbetering van het algemeen welzijn in de openbare en particuliere ondernemingen en de sociale sector.

Gericht aan

Vakgebieden van de biologie, techniek, geneeskunde, politiek of sociologie. Hier sluit niet uit andere professionals aanvaard, is het echter belangrijk om de inhoud van het programma verband met hun ontwikkelingsaspiraties.

Inkomen profiel

De aanvrager moet een persoon die in staat en bereid zijn om deel te nemen aan onderzoek en ontwikkeling om meer kennis op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te genereren en zijn bereid om deze kennis met organisaties die deel uitmaken van de samenleving te delen. Graduate profiel:... [-]


Master in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Spanje Castellón de la Plana

De Master is gericht op professionals trainen om in de praktijk de benadering van ethiek, duurzaamheid en verantwoordelijkheid op sociaal en milieugebied in bedrijfsmodellen en bestaande business, evenals andere publieke en private organisaties, zoals non-profit profit organisaties of openbaar bestuur. [+]

De algemene doelstelling van deze master is het analyseren en verdiepen van het concept en de verschillende dimensies van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), met de nadruk op de toepasbaarheid van bestaande management tools en evaluatie beleid en strategieën ten uitvoer gelegd alle niveaus binnen organisaties te integreren MVO en mechanismen voor dialoog en interactie met de belangrijkste betrokkenen of belangengroepen.

De Master is gericht op professionals trainen om in de praktijk de benadering van ethiek, duurzaamheid en verantwoordelijkheid op sociaal en milieugebied in bedrijfsmodellen en bestaande business, evenals andere publieke en private organisaties, zoals non-profit profit organisaties of openbaar bestuur.... [-]