Master's Opleiding in Luchtvaartveiligheid

Top Master's Programma's in Luchtvaartveiligheid 2019

Een masteropleiding is een langetermijndoel waar veel studenten naar streven. Met deze kwalificatie kan een student worden beschouwd als een expert in zijn of haar vakgebied. Na het bachelordiploma kan dit het einde zijn van de opleiding van een student, of het kan leiden tot een doctoraatsprogramma.

Wat is een Master in luchtvaartveiligheid? Een Master in Aviation Safety is meestal bedoeld om SMS-managers te trainen om de administratieve veranderingen in hun sector te leiden. Naarmate de technologie vordert in luchtvaartkringen, hebben de bedrijven meestal werknemers nodig die gekwalificeerd zijn om te werken met hun veiligheidsprotocol en -systemen. Studenten leren over het algemeen hoe de veiligheid van de luchtvaart moet worden bewaakt en verbeterd. Deze graad duurt meestal twee jaar om te voltooien na vier jaar als undergraduate.

Naast een solide carrière leren studenten vaak vaardigheden op het gebied van management, interpersoonlijke communicatie en leiderschap. Zonder deze vaardigheden zouden hoge functies moeilijk uitvoerbaar zijn.

De kosten van een MA in Aviation Safety kunnen per school en locatie verschillen. Elk land heeft zijn eigen normen inzake prijzen, evenals de instellingen zelf. Het is belangrijk om het onderzoek van tevoren te doen.

Een master in luchtvaartveiligheid kan de deur openen voor veel verschillende carrièremogelijkheden. Met de geleerde vaardigheden konden studenten een veiligheidsdirecteur, veiligheidsonderzoeksmanager of veiligheidsveiligheidsmanager worden. Om deze taken te vervullen, zou iemand verantwoordelijk moeten zijn voor de ontwikkeling, verbetering en zelfs toepassing van een veiligheidsprotocol voor de luchtvaartindustrie. Hij of zij zou gekwalificeerd zijn om hun bedrijf te helpen aan alle veiligheidseisen en -normen te voldoen.

Klassen kunnen online of persoonlijk worden gevolgd aan een universiteit. Er zijn ook veel scholen die online cursussen aanbieden. Deze zijn vaak het meest geschikt voor studenten die misschien niet op de campus kunnen komen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Geavanceerde meester in het veiligheidsmanagementsysteem in de luchtvaart - ms sms-a

ENAC
Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Frankrijk Toulouse

De ENAC master Safety Management System in de luchtvaart is ontworpen voor de huidige of toekomstige SMS-managers verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie of verbetering van SMS in organisaties die moeten voldoen aan de ICAO-veiligheidseisen. [+]

Inhoud en doelstellingen

ENAC Advanced Master SMS in Aviation is ontworpen om SMS-managers te trainen die de structurele en administratieve veranderingen binnen hun organisatie zullen leiden en het van reactief denken naar voorspellend denken zullen brengen.

In een poging om het volgende niveau van veiligheid in de luchtvaart te bereiken, de internationale burgerluchtvaart autoriteiten (ICAO, EASA, FAA), evenals de IATA vereisen organisaties en instellingen zowel de implementatie van een Safety Management System (SMS) voor het beheer van veiligheidsrisico's. De betreffende velden zijn onder andere: vliegtuigen ontwerp en productie, luchtvaartactiviteiten, het onderhoud van vliegtuigen, luchtverkeersdiensten, luchthaven en opleidingsorganisaties.... [-]