MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Luchtvaarttechniek in Italië

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Master in Luchtvaarttechniek in Italië

2 Resultaten in Luchtvaarttechniek, Italië Filter

Master PARS - Remote Pilot Aircraft Systems

Master PARS Università di Roma Tor Vergata
Executive opleidingen
apr 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
31 mrt 2020
Italiaans
Campus

De ontwikkeling en het groeiende gebruik van Remote Piloted Aircraft Systems (SAPR) - meestal drones - in veel toepassingsgebieden en onderzoeksgebieden vereist een uitgebreid ...

Lees meer

MSc in Aeronautical Engineering

Politecnico di Milano
MSc
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het programma biedt een voorbereiding die met name gericht is op kwesties als ontwerp, bediening en onderhoud van vliegtuigen en hun systemen aan boord.

Lees meer