MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Luchtvaart in Zwitserland

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

De studie van het ontwerp, de productie en exploitatie van de vliegtuigen wordt genoemd luchtvaart. Het bestuderen van dit veld kan leiden tot een baan in het ontwerpen van vliegtuigen of het testen, evenals vele anderen. Enkele eenvoudige fysicakennis nodig voor dit veld.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Masters in Luchtvaart in Zwitserland

1 Resultaten in Luchtvaart, Zwitserland Filter

Master's degree in International Business Administration met een specialisatie in Aviation Management

American University in Switzerland
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Campus

De AUS Masteropleiding in Aviation Management biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in bedrijfsmanagement. Het curriculum van de cursus bevat ...

Lees meer