MASTERSTUDIES

Master Programma's in Luchtvaart in Portugal

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Veel van de onderwerpen in de luchtvaart deal met het ontwerpen en vervaardigen vliegtuigen, maar er zijn ook gebieden die zich richten op het luchtverkeer en het milieueffect van vliegtuigen en andere vliegtuigen. Algemene luchtvaart kan ook worden gescheiden in burger- en militaire luchtvaart.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master's in Luchtvaart in Portugal

2 Resultaten in Luchtvaart, Portugal Filter

Master in aeronautic onderhoudstechnologie en management

Atlântica
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De tweede studiecyclus in Aeronautic Maintenance Technology and Management is erop gericht om te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt en om professionals op te leiden ...

Lees meer

Master in Management en Aeronautical Maintenance Technology

Atlântica
Executive opleidingen
<
Deeltijd
<
2 jaren
Portugees
Campus

De tweede cyclus van studies in Management en Aeronautical Maintenance Technologies van Atlântica is een cursus die erop gericht is in te spelen op de behoeften van de huidige ...

Lees meer