47 Master Opleidingen in Luchtvaart in Europa for 2024

Master Opleidingen in Luchtvaart in Europa for 2024Filter
    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Aerodynamica en handlingprestaties van vliegtuigen zijn altijd de belangrijkste en meest uitdagende aspecten van vliegtuigontwerpen, vooral met inachtneming van geavanceerde materialen en geavanceerde vliegtuigtechnologieën. De MSc Engineering (Aeronautical) helpt je om je kennis binnen deze fascinerende sector te vergroten.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma biedt een voorbereiding die met name gericht is op kwesties als ontwerp, bediening en onderhoud van vliegtuigen en hun boordsystemen.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Aerospace Management MSc bereidt en leidt deelnemers op om leidinggevende functies te bekleden in de luchtvaart-, ruimtevaart- en luchtvaartindustrie.

    • Madrid, Spanje
    • Valencia, Spanje

    Full time

    14 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De functie van directeur Logistiek en Supply Chain is een van de grote strategische assen van de meeste bedrijven. De Master in Logistiek, Transport en Supply Chain van ESIC demonstreert het cruciale belang van uitstekend ketenbeheer, van het aanbod tot de consument het product koopt of consumeert. Bovendien dekt het het beheer van het product zodra het in de inrichtingen is gedeponeerd voor marketing.

    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze MSc in Aviation Digital Technology Management heeft tot doel professionals te ontwikkelen om te innoveren en digitale technologie toe te passen in de lucht- en ruimtevaartindustrie. De cursus voegt de digitale component toe aan afgestudeerden in de luchtvaarttechniek. Het helpt hen om uit te breiden van de ontwerp- en fabricagefocus van gevestigde luchtvaarttechnische programma's naar de bredere kansen in de luchtvaartindustrie.

    • Rome, Italië

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Italiaans

    De ontwikkeling en het groeiende gebruik van Remote Piloted Aircraft Systems (SAPR) - meestal drones - in veel toepassingsgebieden en onderzoeksgebieden vereist een uitgebreide training. 400 uur lessen en ontwerplaboratorium 250 uur opleidingsstages bij bedrijven in de sector of institutionele organen. Het 1e niveau University Master - georganiseerd door de Universiteit van Rome "Tor Vergata" en door ENAC, de National Civil Aviation Authority met de deelname van sectororganisaties en bedrijven - leidt drone-ontwerpers op, specialisten in processen en op basis van services op SAPR. Er zijn twee beurzen beschikbaar om de cursus van Telespazio volledig te dekken. Beurzen worden hoofdzakelijk op meritocratische basis toegekend, op basis van de ontvangen cv's die door een specifieke commissie worden beoordeeld. De ingeschrevenen die de mastergraad behalen en de praktische vaardigheidstest met de ENAC-examinator doorstaan, worden contextueel uitgegeven door een door ENAC geautoriseerd trainingscentrum en met de meester het APR-pilootcertificaat (Remote Piloten Aircraft) afgesproken.

    • Lugo, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans, Galicisch

    De Master in onbemande luchtsystemen is een zeer gespecialiseerde graad, uniek in het Galicische universiteitssysteem en een van de enige twee officiële drone-masters die op het nationale grondgebied worden aangeboden. Studenten kunnen cursussen kiezen die gericht zijn op de werking van onbemande luchtsystemen, gegeven door de Universiteit van Santiago de Compostela (Hoger Polytechnische School of Engineering van Lugo) of gericht op de ontwikkeling van onbemande luchtsystemen, gegeven door de Universiteit van Vigo (School of Aeronautical en Space Engineering van Orense), biedt ook de basiskennis om de titel van dronepiloot te behalen en geeft toegang tot doctoraatsprogramma's en de voltooiing van een doctoraatsthesis.

    • León, Spanje

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Spaans

    Wij bieden een training in Transverse Aeronautical Engineering, gericht op het trainen van professionals om hun beroep uit te oefenen en te integreren in multidisciplinaire werkgroepen, met ethische en verantwoordelijke attitudes, met respect voor mensen, de sociale omgeving en het milieu.

    • Antwerp, België

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De luchtvaartsector staat sinds de pandemie voor grote uitdagingen en heeft moeite om te voldoen aan de behoeften van de toegenomen belangstelling voor internationale reizen. Er zijn deskundige managers nodig om de sector te helpen sturen en winstgevend en duurzaam te laten groeien.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma stelt onze afgestudeerden in staat om creatieve en innovatieve oplossingen voor technische problemen te ontwikkelen met behulp van hun technische expertise.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Door de COVID-19-pandemie staat de luchtvaart voor ongekende uitdagingen, niet in de laatste plaats de noodzaak om duurzamere praktijken te ontwikkelen bij het herstel. Bereid je voor op een carrière waarin je deze verandering kunt leiden met onze MSc Sustainable Air Transport Operations and Planning postdoctorale opleiding. Onze cursus wordt gegeven door een deskundig academisch onderwijsteam en combineert interdisciplinaire modules die zijn ontworpen om uw praktische en analytische vaardigheden te koesteren. We zijn verheugd om de eerste Britse cursus te zijn die wordt gegeven in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University (ERAU) - een wereldleider op het gebied van luchtvaartonderwijs.

    • Chasseneuil-du-Poitou, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze training is gespecialiseerd in transport (voornamelijk luchtvaart) en energie. Het doel is om studenten aan het einde van het tweejarige programma een sterke theoretische, numerieke en experimentele kennis te geven over energetica voor turbinemotoren en over materialen voor hoge temperaturen.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het ENAC Advanced Master Safety Management System in Aviation is ontworpen voor huidige of toekomstige SMS-managers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, implementatie of verbetering van SMS in organisaties die moeten voldoen aan de ICAO-veiligheidseisen.

    • Lille, Frankrijk

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    This master program is designed to introduce students to both the science and the art of turbulence at an early point in their studies. The fundamental concepts of turbulence theory are taught together with advanced, state‐of‐ the‐art computational and experimental methodologies so that students not only gain an understanding of all three but also learn how these can be used together.

    • Guildford, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Meer dan vier miljard mensen reizen nu jaarlijks per vliegtuig en het aantal reizen per vliegtuig groeit met meer dan vijf procent per jaar. Onze MSc Air Transport Management geeft u de kennis, vaardigheden en expertise die u nodig hebt om te slagen in de spannende business van luchtvervoer.