MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Logistiek in Portugal

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een bachelor in de logistiek is een uitstekende keuze voor iedereen met een interesse in de coördinatie van personen, goederen of diensten. Dit programma biedt een goed begrip van de juiste procedures en cross-functionele training van de verschillende management en business praktijken. Studenten zijn bereid om te slagen in diverse functies binnen de huidige arbeidsmarkt.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Masters Programma in Logistiek in Portugal

1 Resultaten in Logistiek, Portugal Filter

Logistiek

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Master
Portuguese
Campus

De MSc in logistiek heeft tot doel de deelnemers te voorzien (professionals en pas afgestudeerden op het gebied van management, engineering en technologische gebieden die verb ...

Lees meer