MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Logistiek in Maleisië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

De kennis die is opgedaan met een bachelor in de logistiek bereidt studenten voor verschillende carrièremogelijkheden binnen het gebied van logistiek, business en management. De cross-functionele kennis die wordt opgedaan en vaardigheden die niet alleen zijn ontwikkeld maken afgestudeerden deskundig maar ook veelzijdig werknemers bereid zijn te werken in diverse industrieën.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Master in Logistiek in Maleisië

2 Resultaten in Logistiek, Maleisië Filter

Master of Science in de scheepvaart, handel en financiën

Meritus University
MSc
jan 2021
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Campus

De Meritus University Master of Science in Shipping, Trade and Finance is een brancherelevant programma dat studenten in staat stelt belangrijke vaardigheden en kennis te ontw ...

Lees meer

Master in transport en logistiek

Malaysia University of Science and Technology
Master
jan 2021
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De MSc in Transportation

Lees meer