MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Logistiek in Luxemburg

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

De kennis die is opgedaan met een bachelor in de logistiek bereidt studenten voor verschillende carrièremogelijkheden binnen het gebied van logistiek, business en management. De cross-functionele kennis die wordt opgedaan en vaardigheden die niet alleen zijn ontwikkeld maken afgestudeerden deskundig maar ook veelzijdig werknemers bereid zijn te werken in diverse industrieën.

De officiële naam van het land is het Groothertogdom Luxemburg. Het is te vinden in West-Europa met Duits als officiële taal. Het land heeft maar een universiteit: University of Luxembourg.

Masters Programma in Logistiek in Luxemburg

2 Resultaten in Logistiek, Groothertogdom Luxemburg Filter

Meester européen logistique

INEAD
Masters
<
2 jaren
Frans
Online

Master Européen ** délivré par la Fédération Européenne des Ecoles (FEDE) - Vereniging Régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen Va ...

Lees meer

Master in logistiek en supply chain management

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
10 maanden
Engels
Campus

Neem deel aan het gestemde # 1 wereldwijde supply chain master-programma. De MIT - LCL-ervaring zal je vaardigheden verbeteren!

Lees meer