MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Logistiek in Litouwen

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het coördineren van de organisatie en de beweging van diverse benodigdheden, producten en medewerkers, kan een bachelor in de logistiek een grote mate keuze. Deze graad bereidt individuen om een ​​carrière in de logistiek, maar ook management en business gerelateerde posities na te streven.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Master's Opleiding in Logistiek in Litouwen

2 Resultaten in Logistiek, Litouwen Filter

Master in logistiek management

Mykolas Romeris University
Master
01 sep 2020
<
Voltijds
<
3 semesters
01 jun 2020
Engels
Campus

Het doel van het studieprogramma Logistiek Management is om hooggekwalificeerde specialisten op te leiden die in staat zijn logistieke bedrijven of afdelingen in een wereldwij ...

Lees meer

MSc in scheepvaart en haventechniek (specialisaties - zeehavenbeheer; vloot technisch operationeel beheer; scheepsbouwkunde en maritieme engineering)

Klaipeda University
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De masteropleiding Shipping and Port Engineering is ontworpen om hooggekwalificeerde specialisten en onderzoekers voor te bereiden die zich bezighouden met intellectuele en cr ...

Lees meer