Master's in Life Skills Europa

Beste Graduate Studies in Life Skills Europa 2019

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

De studie van levensvaardigheden kijkt naar de vaardigheden die nodig zijn in het dagelijks leven. Op het niveau van de universiteit bijvoorbeeld, kan de studie van levensvaardigheden leren over correct tijdbeheer, kritisch denken, communicatie en zelfs conflictoplossing.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Masters Programma in Life Skills Europa

Lees meer

Master's Degree in Early Childhood: Perspectives and Lines of Intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Palma de Mallorca

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar. [+]

Wat is het?

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar.

Sociale veranderingen (multiculturalisme, nieuwe familiestructuren ...) en de huidige wetenschappelijke vooruitgang (neurowetenschappen, gehechtheidstheorie, systeemperspectief ...) vergen nieuwe ontwikkelingsbenaderingen en -interventies in de eerste levensjaren.

De interventie in de vroege kinderjaren is de sleutel tot toekomstige ontwikkeling en het is noodzakelijk om promotie- en ondersteuningsdiensten op te nemen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan preventieprogramma's en detectie van risicosituaties.... [-]


Master in de vroege zorg

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Campus October 2019 Spanje Barcelona Madrid

De meester in de vroege zorg. Preventie, diagnose en behandeling gaan dieper in op de basisaspecten van de ontwikkeling van het kind, het belang van het gezin als promotor en het mogelijk maken van deze ontwikkeling, in de soorten pathologieën en veranderingen die kunnen optreden tijdens dit proces en in de manieren om te detecteren, te diagnosticeren. en interveniëren elk geval. [+]

Locaties: Barcelona - Madrid

Uren: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kwalificatie: Master in Early Assistance uitgegeven door ISEP

over

De meester in de vroege zorg. Preventie, diagnose en behandeling gaan dieper in op de basisaspecten van de ontwikkeling van het kind, het belang van het gezin als promotor en het mogelijk maken van deze ontwikkeling, in de soorten pathologieën en veranderingen die kunnen optreden tijdens dit proces en in de manieren om te detecteren, te diagnosticeren. en interveniëren elk geval.

Het programma teprepara om vroege potentiële risico's van tekortkomingen te detecteren, evenals om stimuleringsbehandelingen uit te voeren voor kinderen jonger dan 6 jaar die een ontwikkelingsstoornis hebben of het risico lopen te lijden, om een ​​maximale fysieke, mentale en sociaal.... [-]