Masters in Life Skills

Beste 2 Masters Opleidingen in Life Skills 2019

Een masterdiploma helpt studenten om op hun vaardigheden te bouwen door hen te voorzien van technieken en aanvullende kennis. Programma's duren meestal een tot twee jaar. Deze opleiding kan afgestudeerden meer veelzijdig, aanpasbaar en verkoopbaar maken in de professionele wereld.

Wat is een meester in levensvaardigheden? Deze graad biedt een gespecialiseerde opleiding aan leraren, zodat ze jonge studenten beter van dienst kunnen zijn. Het bevat de basis van de ontwikkeling van de jeugd met training in de identificatie, diagnose en interventie van een student die hulp nodig heeft. Deelnemers aan het programma kunnen een beter begrip krijgen dan hun eigen lesvermogen in de klas. Studenten die dit diploma willen behalen, kunnen zich specialiseren in verschillende aspecten van het leven van mensen met lichamelijke of geestelijke handicaps en kunnen leren omgaan met verschillende mensen.

Een Master in Life Skills helpt studenten bij het leren van kinderen om probleemoplossende, analytische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Dit kan onder meer zijn over hoe je een routine maakt, hoe je effectief kunt communiceren of hoe je geduld kunt oefenen, wat allemaal kan worden toegepast op het dagelijks leven. Studenten leren ook om uitdagingen bij individuen te identificeren en strategieën te ontwikkelen om ze aan te pakken.

De kosten van een masterdiploma variëren. Het hangt af van het collegegeldtarief en andere kosten bij de instelling naar keuze. Toekomstige studenten moeten verschillende universiteiten onderzoeken om een ​​programma te vinden dat aan hun behoeften voldoet.

Deze graad helpt afgestudeerden om de vaardigheden te ontwikkelen om anderen te helpen die worstelen met het dagelijks leven. Ook kunnen huidige docenten en andere docenten hun technieken verbeteren in hun huidige werkomgeving of een extra rol spelen in het speciaal onderwijs. Een afgestudeerde kan ook een coach voor levensvaardigheden worden of een professional die zich richt op inclusieproblemen in non-profitorganisaties of overheidsorganisaties.

Een Master in Life Skills wordt aangeboden aan hogescholen en universiteiten wereldwijd. Maar voor degenen die meer flexibiliteit willen en liever op afstand willen studeren, zijn er ook online-opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master in de vroege zorg

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Campus October 2019 Spanje Barcelona Madrid

De meester in de vroege zorg. Preventie, diagnose en behandeling gaan dieper in op de basisaspecten van de ontwikkeling van het kind, het belang van het gezin als promotor en het mogelijk maken van deze ontwikkeling, in de soorten pathologieën en veranderingen die kunnen optreden tijdens dit proces en in de manieren om te detecteren, te diagnosticeren. en interveniëren elk geval. [+]

Locaties: Barcelona - Madrid

Uren: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kwalificatie: Master in Early Assistance uitgegeven door ISEP

over

De meester in de vroege zorg. Preventie, diagnose en behandeling gaan dieper in op de basisaspecten van de ontwikkeling van het kind, het belang van het gezin als promotor en het mogelijk maken van deze ontwikkeling, in de soorten pathologieën en veranderingen die kunnen optreden tijdens dit proces en in de manieren om te detecteren, te diagnosticeren. en interveniëren elk geval.

Het programma teprepara om vroege potentiële risico's van tekortkomingen te detecteren, evenals om stimuleringsbehandelingen uit te voeren voor kinderen jonger dan 6 jaar die een ontwikkelingsstoornis hebben of het risico lopen te lijden, om een ​​maximale fysieke, mentale en sociaal.... [-]


Master's Degree in Early Childhood: Perspectives and Lines of Intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Palma de Mallorca

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar. [+]

Wat is het?

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar.

Sociale veranderingen (multiculturalisme, nieuwe familiestructuren ...) en de huidige wetenschappelijke vooruitgang (neurowetenschappen, gehechtheidstheorie, systeemperspectief ...) vergen nieuwe ontwikkelingsbenaderingen en -interventies in de eerste levensjaren.

De interventie in de vroege kinderjaren is de sleutel tot toekomstige ontwikkeling en het is noodzakelijk om promotie- en ondersteuningsdiensten op te nemen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan preventieprogramma's en detectie van risicosituaties.... [-]