Masters in Life Skills

Beste Masters Opleidingen in Life Skills 2018

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Master Porgramma in Life Skills

Lees meer

Master's Degree In Early Childhood: Perspectives And Lines Of Intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Spanje Palma de Mallorca

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar. [+]

Wat is het?

Het doel van de master is om gevorderde training van een gespecialiseerde en multidisciplinaire aard te bieden die professioneel in aanmerking komt om in te grijpen in programma's en diensten voor kinderen jonger dan zes jaar.

Sociale veranderingen (multiculturalisme, nieuwe familiestructuren ...) en de huidige wetenschappelijke vooruitgang (neurowetenschappen, gehechtheidstheorie, systeemperspectief ...) vergen nieuwe ontwikkelingsbenaderingen en -interventies in de eerste levensjaren.

De interventie in de vroege kinderjaren is de sleutel tot toekomstige ontwikkeling en het is noodzakelijk om promotie- en ondersteuningsdiensten op te nemen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan preventieprogramma's en detectie van risicosituaties.... [-]