Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Opleidingen in Levensvaardigheden 2019/2020

Een masterdiploma helpt studenten om op hun vaardigheden te bouwen door hen te voorzien van technieken en aanvullende kennis. Programma's duren meestal een tot twee jaar. Deze opleiding kan afgestudeerden meer veelzijdig, aanpasbaar en verkoopbaar maken in de professionele wereld.

Wat is een meester in levensvaardigheden? Deze graad biedt een gespecialiseerde opleiding aan leraren, zodat ze jonge studenten beter van dienst kunnen zijn. Het bevat de basis van de ontwikkeling van de jeugd met training in de identificatie, diagnose en interventie van een student die hulp nodig heeft. Deelnemers aan het programma kunnen een beter begrip krijgen dan hun eigen lesvermogen in de klas. Studenten die dit diploma willen behalen, kunnen zich specialiseren in verschillende aspecten van het leven van mensen met lichamelijke of geestelijke handicaps en kunnen leren omgaan met verschillende mensen.

Een Master in Life Skills helpt studenten bij het leren van kinderen om probleemoplossende, analytische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Dit kan onder meer zijn over hoe je een routine maakt, hoe je effectief kunt communiceren of hoe je geduld kunt oefenen, wat allemaal kan worden toegepast op het dagelijks leven. Studenten leren ook om uitdagingen bij individuen te identificeren en strategieën te ontwikkelen om ze aan te pakken.

De kosten van een masterdiploma variëren. Het hangt af van het collegegeldtarief en andere kosten bij de instelling naar keuze. Toekomstige studenten moeten verschillende universiteiten onderzoeken om een ​​programma te vinden dat aan hun behoeften voldoet.

Deze graad helpt afgestudeerden om de vaardigheden te ontwikkelen om anderen te helpen die worstelen met het dagelijks leven. Ook kunnen huidige docenten en andere docenten hun technieken verbeteren in hun huidige werkomgeving of een extra rol spelen in het speciaal onderwijs. Een afgestudeerde kan ook een coach voor levensvaardigheden worden of een professional die zich richt op inclusieproblemen in non-profitorganisaties of overheidsorganisaties.

Een Master in Life Skills wordt aangeboden aan hogescholen en universiteiten wereldwijd. Maar voor degenen die meer flexibiliteit willen en liever op afstand willen studeren, zijn er ook online-opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Levensvaardigheden

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

Child Culture Design (CCD) is een veld dat groeit in kennis, behoeften en eisen, zowel nationaal als internationaal. Door ons te richten op kinderspel, kinderperspectieve ... [+]

MFA Child Culture Design

Child Culture Design (CCD) is een veld dat groeit in kennis, behoeften en eisen, zowel nationaal als internationaal. Door ons te richten op kinderspel, kinderperspectieven en hun specifieke omstandigheden, hebben we een masterprogramma gecreëerd dat geen equivalent heeft in de wereld.

Aaron Burden / Unsplash

Over het programma

Het doel is om het onderwerpontwerp en de artistieke praktijk te combineren met kindercultuur en kindercultuur. Een artistieke en humanistische visie doordringt onderwijs.

Een van de hoekstenen is werken aan een duurzame samenleving, niet alleen in ecologische zin, maar ook met betrekking tot sociale gelijkheid, gendergelijkheid, ethiek, economie en kwesties van sociale rechtvaardigheid. Een essentieel aspect is samenwerking met organisaties en andere actoren met gemeenschappelijke doelen.... [-]

Zweden Gotenburg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands