Filter
Master Studies
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Graduate Studies in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Voedingswetenschappen maakt gebruik van de chemie, microbiologie, engineering, en biochemie bij te dragen tot duurzame, voedzaam en gemakkelijk bereikbaar eten. Studeren voedingswetenschappen kunnen helpen een beter begrip van de ontwikkeling van levensmiddelen systemen en hoe je duurzame bronnen voedsel te creëren voor toekomstige generaties te bereiken.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Top Master's Programma in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MTech Food Technology is om studenten gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de vereisten ... [+]

Het primaire doel van de MTech Food Technology is om studenten gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de vereisten van een specifieke onderzoekscomponent, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties zoals innovatie, besluitvorming, kunnen beheersen, strategisch denken en organisatorische vaardigheden.

Een op proefschrift gebaseerde MTech Food Technology bestaat uit een uitgebreide studie van een gespecialiseerd gebied op het gebied van specialisatie, gerapporteerd en ingediend in de vorm van een proefschrift aan het einde van het programma. De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands