Masters Opleiding in Levensmiddelentechnologie als Noorwegen

Top Master Programma's in Levensmiddelentechnologie als Noorwegen

Levensmiddelentechnologie

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame en veilige voedselbronnen. Inzicht voedingswetenschappen kan leiden tot belangrijke ontdekkingen voedseltechnologie alsmede de productie en het onderhoud van een gezonde voedselvoorziening.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Als is een gemeente in de Noorse provincie genoemd als Akershus. Het is een van de snelst groeiende gemeenten in Akershus. Omdat de gemeente faciliteert agrarische activiteiten, zijn de hoge scholen ook het aanbieden van life sciences en agrarische specialisaties. Norweigan University of Life Sciences is het toonaangevende openbare universiteit.

Top Masters Opleiding in Levensmiddelentechnologie als in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar August 2018 Noorwegen Ås

[+]

Master Programma's in Levensmiddelentechnologie als Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]