Master Porgramma in Levensmiddelentechnologie in Noorwegen

Vergelijk Master's Programma's in Levensmiddelentechnologie in Noorwegen

Levensmiddelentechnologie

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Voedingswetenschappen is een vakgebied dat zich richt op de biologische samenstelling van voedsel en chemische processen vereist om levensmiddelen te maken. Door te leren over voedsel wetenschappen, kunnen individuen bereid zijn om veilig en voedzaam voedsel producten die veilig over de hele wereld kan worden geleverd creëren.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Master's Programma in Levensmiddelentechnologie in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar January 2019 Noorwegen As

[+]

Beste Master Programma's in Levensmiddelentechnologie in Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]