MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Libanon

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Libanon, officieel de Libanese Republiek, is een land in het oostelijke Middellandse-Zeegebied. Het wordt begrensd door Syrië in het noorden en oosten en Israël in het zuiden.

Masters in Levensmiddelentechnologie in Libanon

1 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Libanon Filter

Master in Food Science and Technology

Lebanese International University
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
Campus

Toelichting van de fysische en chemische interacties tussen de verschillende bestanddelen als gevolg van de verwerking van operaties vaak leiden tot lichamelijke, zintuiglijke ...

Lees meer