MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Jordanië

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Voedingswetenschappen is een tak van toegepaste wetenschap die zich concentreert op de fysieke make-up van het voedsel en de biologische ontwikkelingen die zich moeten nemen om voor voedsel worden geproduceerd. Studeren voedingswetenschappen kan helpen bij de ontwikkeling van de voedselverwerkende industrie, evenals veilig voedsel verpakking en distributie.

Het is officieel bekend als het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Jordan is gevonden in Azië. Een twee-jarige cyclus van de pre-school, 10 jaar voor basis, verplicht onderwijs en voortgezet gedurende 2 jaar is het onderwijssysteem wordt hier gehandhaafd. Dan moet je gaan zitten voor Tawjihi.

Master Porgramma in Levensmiddelentechnologie in Jordanië

1 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Jordanië Filter

Master in Food Science and Technology

Jordan University of Science and Technology
Master
<
Voltijds
Campus

De Master Degree in Food Science and Technology / Department of Nutrition and Food Technology, wordt afgegeven door de Faculteit van de Graduate Studies bij Jordan Universitei ...

Lees meer