MASTERSTUDIES

Master Programma's in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Parijs Frankrijk

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Voedingswetenschappen is een tak van toegepaste wetenschap die zich concentreert op de fysieke make-up van het voedsel en de biologische ontwikkelingen die zich moeten nemen om voor voedsel worden geproduceerd. Studeren voedingswetenschappen kan helpen bij de ontwikkeling van de voedselverwerkende industrie, evenals veilig voedsel verpakking en distributie.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiƫle republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Master's in Levensmiddelentechnologie in de Verenigde Parijs in Frankrijk

2 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Parijs Filter

Master Marketing, Communicatie en Engineering van Voedingsmiddelen - Gedoceerd in het FRANS

EM Normandie Business School
MSc
sep 2020
<
Voltijds
Frans
Campus

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd.

Lees meer

Master in voedsel- en gezondheidstechniek

UniLaSalle
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
15 maanden
Frans
Campus

Deze ingenieur heeft een dubbele specialiteit in voeding en gezondheid. Deze training belicht ook de vele relaties die ze met elkaar hebben, zowel bij mensen.

Lees meer