MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters in Letland 2019/2020

Het onderwijssysteem in Letland heeft zijn eigen punten en biedt zowel academische en professionele opleiding in staats-en prive-scholen over het hele land. Er zijn ongeveer 60 instellingen voor hoger onderwijs in Letland dat specialisten voor te bereiden op verschillende vakgebieden. De universiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de grote steden van Letland, zoals Riga, Daugavpils en Liepaja, waar een aantal van hen bieden universitaire type hoger onderwijs met goede academische toekomst en onderzoek, en anderen voor te bereiden studenten voor op professionele loopbaan in sectoren zoals de geneeskunde , landbouw of sociale studies. De meest populaire programma's zijn zaken, wet-en financiële programma's die goed perspectief te geven voor de studenten, Letland een van de landen in de Europese Unie. De studenten genieten een grote vrijheid in het kiezen van verschillende opleidingen en loopbaantrajecten. Voor zover het gaat, Letland is een klein land met een kleine gemeenschap, dat kan een voordeel zijn omdat het zorgt voor veel dichter en sterker de aandacht voor elke student die besluit om te studeren in Letland.

Voor meer informatie over universiteiten en educatieve mogelijkheden in Letland door te klikken op de onderstaande links!

gevonden resultaten Filter

Master in nieuwe mediakunst

Liepaja University
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2020 Letland Liepāja +1 more

Masteropleiding NEW MEDIA ART is multidisciplinair, dynamisch, praktijkgericht, onderzoeksgericht, gericht op samenwerking en communicatie. Two Pathways worden aangeboden: - AKOESTISCHE KUNST / DIGITALE MUZIEK - DIGITALE NETWERK MEDIA

Master in manager internationaal transportbedrijf

Riga Aeronautical Institute
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Letland Riga

Specialist ontvangt kennis over analysemethoden en prognoses van de bedrijfsontwikkeling van transportactiviteiten, moderne managementtheorieën, modellering van transportprocessen.

Bachelor in management van transportsystemen

Riga Aeronautical Institute
Campus Voltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Letland Riga

Het masterprogramma is ontwikkeld voor de afgestudeerden van de technische faculteit om wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden op het gebied van transportsysteembeheer te verkrijgen.

Master in de Europese studie

Baltic International Academy
Campus Voltijd 2 jaren Open Inschrijving Letland Riga

Programma: Europees onderzoek Type: Volledig studieprogramma

Master in de audio en visuele media kunst

RISEBA
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Letland Riga

Geesteswetenschappen Master Studies in Audiovisuele Media Arts is een van de meest innovatieve en rigoureuze multidisciplinaire opleiding in Letland. Het is geworteld in de beste tradities van Auteur Cinema en uitgebreid over verschillende specialiteiten: filmmaking, het leiden van de fotografie, animatie, video en CG geproduceerd grafiek, interactieve 2D- en 3D-productie, en de ontwikkeling van games ...

Master in internationale business

RISEBA
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Letland Riga

RISEBA masteropleiding in International Business biedt ideale mogelijkheden voor ambitieuze kandidaten met mentaliteit van een internationale leider die bereid zijn om na te streven en beslag leggen op de uitdagingen van de mondiale zakelijke omgeving zijn ...

Master of Science in Management (Management Science)

Transport and Telecommunication Institute
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 2.5 semesters September 2020 Letland Riga +1 more

verplichte vakken, met inbegrip van onderwerpen die de "stichting" van de voortgezette opleiding te leggen. Elke discipline omvat theoretische en praktische opleiding cycli. Als controle zijn en examens aan het einde van de training.

Meester van de technische wetenschappen in het beheer van het informatiesysteem

Transport and Telecommunication Institute
Campus Online Voltijd Deeltijd 2 - 2.5 semesters September 2020 Letland Riga +2 more

Master of Engineering Science in Management van Informatie Systemen

Meester in nieuwe mediakunst

Liepaja University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Letland Liepāja

Masteropleiding NIEUWE MEDIA ART is multi-disciplinair, dynamische, echte praktijk leidde, op onderzoek gebaseerde, gericht op samenwerking en communicatie.

Meester in de informatietechnologie

Liepaja University
Campus Voltijd 2 - 3 jaren September 2020 Letland Liepāja

De Professional Master-opleiding "Informatietechnologie" doel is om specialisten hoge kwalificatie opleiden voor professionele activiteit op het gebied van technologieën en Telecommunicatie met specialisatie in Software Engineering of het beheer van IT-projecten.

Professional master in pedagogie van de muziek

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Letland Riga +1 more

Mogelijkheid om regelmatigheden in de interpretaties van verschillende stijlen van muzikale werken te analyseren; objectief te beoordelen muziek wetenschap en creatieve erfgoed van componist; verrichten van wetenschappelijk onderzoek in de muziek pedagogie, gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden; een cultureel project voorstel voor de toegang tot financiering voor te bereiden; werken met computerprogramma's ontworpen voor muziek.

Master in onderwijs voor loopbaanadviseurs

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Letland Rēzekne

Gevorderde professionele studies bevorderen de competenties van studenten in onderwijskunde en counseling.

Master in Management Science

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Letland Rēzekne

De studies bevorderen de competenties die nodig zijn voor het beheer en de ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van kleine en middelgrote ondernemingen, met name hun internationale bedrijfsactiviteiten. Nieuw strategisch denken, nieuwe bedrijfsconcepten, uitstekende netwerken en leiderschapsvaardigheden zijn zeer gewild in de wereldwijde zakelijke omgeving.

Master in regionale planning en ontwikkeling

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters Februari 2020 Letland Rēzekne

Het programma maakt het mogelijk om uitgebreide kennis en vaardigheden te verwerven voor effectieve vervulling van managerfuncties in overheidsbeheerstructuren op regionaal niveau en in regionaal gevestigde commerciële structuren op basis van de beste praktijken van EU-landen.

Meester in lasertechnologieën

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Letland Rēzekne

Door het programma af te ronden, kunt u theoretische kennis en praktische vaardigheden toepassen in de industrie en wetenschappelijk onderzoek, uzelf succesvol realiseren op het gebied van optica, fysica, moderne materiaalbehandeling, lassen, meettechnologie en communicatie.