19 Master Opleidingen in Leiderschap in Duitsland for 2024

Master Opleidingen in Leiderschap in Duitsland for 2024Filter
  • M.Eng. in Techniekmanagement

    IU International University of Applied Sciences

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    IU 's Master's in Engineering Management is afgestemd op mensen met een bestaande academische achtergrond in engineering en combineert technische knowhow met een verscheidenheid aan innovatieve onderwerpen uit de managementtheorie en -praktijk. De master Engineering Management bij IU is ontworpen om je te trainen in strategische besluitvorming en engineeringprocessen, waardoor je de expertise krijgt die nodig is om managementverantwoordelijkheden op hoog niveau op je te nemen in een internationale omgeving.

  • Master Management in Leadership Management

    IU International University of Applied Sciences - Online Studies

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Moderne bedrijven hebben nu meer dan ooit leiders nodig die zich op hun gemak voelen in een internationale en digitale zakenwereld. Dat is de online masteropleiding Leiderschapsmanagement van IU, die speciale nadruk legt op deze twee aspecten bij het opleiden van u tot een succesvolle bedrijfs- en stafleider. Je ontwikkelt je strategische, samenwerkings-, onderhandelings- en communicatievaardigheden en krijgt een breed scala aan hulpmiddelen die je zullen helpen in elke toekomstige managementrol – in elke sector. Studeer op elk moment online en behaal een uniek internationaal diploma dat uw professionele profiel naar een hoger niveau zal tillen.

  • MSc Digital Marketing

    Berlin School Of Business & Innovation

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Verander uw passie in een carrière en schrijf u in voor het MSc Digital Marketing-programma bij BSBI. Tijdens dit branchegerichte programma krijgt u de kans om creatieve en analytische vaardigheden te ontwikkelen die u zullen helpen klanten te bereiken, leads te vergroten en ook een uitstekende kans te maken om enkele van de meest begeerde rollen in marketing te bemachtigen. Met ondernemingszin, succes en leiderschap als kernwaarden bieden wij u de tools die u nodig heeft om een leider te worden die in staat is veranderingen te managen en projecten te leiden.

    • Berlin, Duitsland

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science in Business Management kwalificeert afgestudeerden voor managementposities in startups en internationale bedrijven en organisaties die worden geconfronteerd met de uitdagingen en kansen van het digitale tijdperk. Het programma behandelt de complexe onderwerpen van leiderschap en management van bedrijven en organisaties in het geglobaliseerde en gedigitaliseerde tijdperk.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

  • Master of Leadership in Sustainable Finance - Online

    Frankfurt School of Finance & Management - Sustainable World Academy

    • Frankfurt, Duitsland

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online programma Master of Leadership in Sustainable Finance is bedoeld voor huidige en toekomstige leiders die gepassioneerd zijn over de bijdrage die financiën kunnen leveren aan de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Verdiep uw begrip van mondiale markten en verschillende regio's van de wereld met de masterprogramma's in International Business Management in Dresden, Berlijn en Hamburg. Innovatief en creatief - word onderdeel van ons nieuwe interdisciplinaire managementprogramma. Naast klassieke bedrijfskennis leer je over creatief leiderschap en managementconcepten en ontwikkel je je methoden en soft skills in projecten.

  • Master Informatietechnologie Management (MA)

    IU International University of Applied Sciences – Online

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    IU's online MA Information Technology Management is ontworpen om studenten op te leiden om met succes de planning, selectie, ontwerp en implementatie op het dynamische gebied van informatie- en communicatietechnologieën af te handelen. Het programma zal studenten uitrusten met kennis van de grondbeginselen van IT, van software tot hardware, governance en compliance, evenals modules voor risicobeoordeling en leiderschap, waardoor ze leiders in de IT-industrie kunnen worden. Het kan altijd en overal worden bestudeerd.

  • Master Management

    IU International University of Applied Sciences - Online Studies

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Als je jezelf in een leidinggevende functie ziet, moet je de nodige kennis en begrip ontwikkelen van de verschillende elementen die zorgen voor succesvolle managers, ongeacht het veld of de branche. Met een online Master in Management van IU bouw je het vertrouwen op dat je nodig hebt om in elke omgeving goed te presteren en werknemers en bedrijven naar succes te leiden. Studeer waar je ook bent, volledig online en begin wanneer je maar wilt: je hoeft niet te wachten tot een semester begint.

  • Digitaal beheer (M.Sc.) - Keulen

    Fresenius University of Applied Sciences

    • Cologne, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De economie evolueert snel. Digitale technologieën zorgen voor een revolutie in de bedrijfsvoering en het dagelijkse werk. Digitale gegevens openen nieuwe manieren om beslissingen te nemen in het management, waardoor leiderschap in een heel nieuw daglicht komt te staan. Als je gefascineerd bent door digitale transformatie en jezelf wilt voorbereiden op een carrière met leiderschapsverantwoordelijkheden, dan is de masteropleiding Digital Business Management Leadership (M.Sc.) perfect voor jou.

  • Mindfulness en leiderschap (M.Sc.) - Berlijn

    Fresenius University of Applied Sciences

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Digitalisering maakt bedrijven productiever, maar verhoogt ook het tempo en de stress van ons leven. Thuiswerken geeft ons flexibiliteit, maar het maakt het ook moeilijker om te herstellen in onze vrije tijd, wat kan leiden tot verlies van motivatie en slechtere prestaties. Om deze tendensen tegen te gaan, hebben bedrijven een bewuste, mindful leiderschapsstijl nodig. Als je hen daarbij wilt helpen, leidinggevenden wilt coachen of uiteindelijk zelf een mindful manager wilt worden, dan is dit masterprogramma perfect voor jou.

  • MA Hospitality Management en leiderschap

    SRH Berlin University of Applied Sciences

    • Dresden, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Ben je communicatief, servicegericht en geïnteresseerd in zaken? Dan is de master Hospitality Management de juiste opleiding voor jou. We maken je fit voor een internationale carrière op alle gebieden van gastgerelateerde dienstverlening.

    • Fürth, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze master stelt je in staat een uitstekende leider te worden in een breed scala van bedrijven in een geglobaliseerde wereld. Versterk uw strategische vaardigheden, evenals uw marketing- en bedrijfsmanagementvaardigheden!

  • Master of Science in duurzaam en creatief leiderschap

    Berlin School of Creative Leadership

    • Berlin, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Duurzaam, creatief leiderschap staat centraal in ons curriculum. Hoewel vertegenwoordigd door een eigen onderdeel, vormen de principes van duurzaamheid en innovatie de kern van onze algemene aanpak en lopen ze door het hele programma. Je leert hoe je nieuwe en verschillende manieren van zien, interpreteren, gedragen en handelen in de wereld kunt cultiveren, terwijl je ook een inspirerende, authentieke en adaptieve leiderschapsidentiteit en -praktijk ontwikkelt die je in staat stelt om succesvol samen te werken met anderen, waarde te creëren, inkomsten te genereren, culturen van creativiteit en betekenis opbouwen en de waarden van sociale en ecologische duurzaamheid hooghouden in het licht van complexe en voortdurende veranderingen in de moderne zakenwereld.

  • MA in digitaal leiderschap

    Mediadesign Hochschule

    • Berlin, Duitsland
    • Munich, Duitsland
    • + 1 more

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    De masteropleiding “Leiderschap in de Creatieve Industrieën” is bedoeld voor iedereen die zijn professionele carrière in de creatieve en media-industrie een boost wil geven en zijn kennis op dit gebied op een gefundeerde en praktische manier verder wil ontwikkelen. Het programma leidt toekomstige managers op in nationale en internationale bedrijven in de creatieve en media-industrie (film, games, muziek en meer).