Filter
Master Studies
Bulgarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Graduate Studies in Leiderschap in Bulgarije

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Leiderschap is een brede scope en men moet een duidelijke omschrijving van het soort leiderschap vaardigheden die men wenst te verwerven en de gebieden die deze specifieke set van leiderschap vaardigheden nodig hebben. Dit zijn de fundamentele elementen te overwegen bij het aanvragen van een masters degree over leiderschap.

Bulgarije, officieel de Republiek Bulgarije, is een land gelegen in Zuidoost-Europa. Het wordt begrensd door Roemenië in het noorden, Servië en Macedonië in het westen, Griekenland en Turkije in het zuiden en de Zwarte Zee in het oosten.

Master's in Leiderschap in Bulgarije

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Leiderschap, Bulgarije

European Polytechnical University

De Leiderschap en Organizational Development programma is bedoeld om de leiders te ontwikkelen voor de hedendaagse dynamische en competitieve organisatie omgeving. ... [+]

Meester van Leiderschap en Organizational Development

TOEGANG: op documenten;

EISEN: aanvragers met verworven Bachelor diploma in de psychologie of soortgelijke humanitaire programma's; afgerond secundair onderwijs, opgenomen in de EU; gemiddelde rating van de diploma - Goede; document voor Engels taalvaardigheid.

DUUR: 1,5 academisch jaar (3 semesters).

DIPLOMA: Master in Leiderschap en Organisatieontwikkeling

De Leiderschap en Organizational Development programma is bedoeld om de leiders te ontwikkelen voor de hedendaagse dynamische en competitieve organisatie omgeving.

Deze graad bereidt zich voor op een opmerkelijke carrière als manager, consultant, trainer en executive coach. De Leiderschap en Organisatie Development programma omvat drie overlappende theoretische grondslagen: toegepaste gedragswetenschappen, modellen van leiderschap en organisatie-ontwikkeling en organisatie systeemtheorie.... [-]

Bulgarije Pernik
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
VUZF University

Het programma Master in Economics (Leiderschap en Management) staat open voor de training van specialisten die kennis op het gebied van economie combineren met leiderscha ... [+]

Het programma Master in Economics (Leiderschap en Management) staat open voor de training van specialisten die kennis op het gebied van economie combineren met leiderschaps- en managementvaardigheden om leidinggevende functies in verschillende organisaties met succes uit te voeren.

Deze specialiteit zal eng gespecialiseerde disciplines bestuderen die de afgestudeerden een combinatorisch denken en bereidheid zullen bieden om managementbeslissingen te nemen.

Tot de innovatieve disciplines behoren 'Zakelijke vaardigheden voor succesvol leiderschap', 'Beheer van bedrijfsprocessen', 'Risicodiagnostiek van het bedrijf', 'Elektronische betalingen'.

Carrière

De vaardigheden die de afgestudeerden van dit programma verwerven, zijn voor succesvol leiderschap en management in de sterk veranderende omgeving van moderne economische systemen.... [-]

Bulgarije Sofia
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands