MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Landmeetkunde in Zuid-Afrika

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Programma's in landmeetkunde kunnen de theoretische kennis van een student over industriƫle methoden ontwikkelen en ook vaardigheden op het gebied van planning, platting en contracting verbeteren. Individuen kunnen fundamentele instructies ontvangen over ontwerp, grenzen en wet- en regelgeving voor mogelijke managementposities als landmeter.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Master's Opleiding in Landmeetkunde in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Landmeetkunde, Zuid-Afrika Filter

MTech in Quantity Surveying (gebaseerd op onderzoek)

University of Johannesburg
Executive opleidingen
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geĆÆntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en probleemoplossing toe te passen op ...

Lees meer