Filter
Master Studies
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters Opleidingen in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Degenen die hun vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van landmetingen, platting, contracting of het in kaart brengen van eigendomsgrenzen, kunnen ervoor kiezen om een ​​landmeetkundig programma te volgen. Deze cursussen kunnen management- of controlepotentieel ontwikkelen door instructie te geven in de planningstheorie, landmeetmethoden en eigendomsrechten en -regelgeving.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Top Masters Programma in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Landmeetkunde, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en probleemoplossing toe te pass ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en probleemoplossing toe te passen op een specifieke specialisatie in kwantiteitsonderzoek, vastgoedontwikkeling en andere gerelateerde gebieden, door betrokkenheid bij een toegepast onderzoeksproject.

Kwalificatieresultaten en beoordelingscriteria

Onderzoek en ontwikkeling uitvoeren op een gespecialiseerd gebied en betrokken zijn bij de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteitsonderzoek en vastgoedontwikkeling.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een BTech: kwantiteitsonderzoek, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm OF een nationaal hoger diploma: bouwonderzoek plus goedgekeurde werkervaring en andere kwalificaties na het diploma. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd studiegebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands