Filter
Master Studies
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Master's Opleidingen in Landmeetkunde in Zuid-Afrika

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Programma's in landmeetkunde kunnen de theoretische kennis van een student over industriële methoden ontwikkelen en ook vaardigheden op het gebied van planning, platting en contracting verbeteren. Individuen kunnen fundamentele instructies ontvangen over ontwerp, grenzen en wet- en regelgeving voor mogelijke managementposities als landmeter.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Master's Programma in Landmeetkunde in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Landmeetkunde, Zuid-Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en probleemoplossing toe te pass ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en probleemoplossing toe te passen op een specifieke specialisatie in kwantiteitsonderzoek, vastgoedontwikkeling en andere gerelateerde gebieden, door betrokkenheid bij een toegepast onderzoeksproject.

Kwalificatieresultaten en beoordelingscriteria

Onderzoek en ontwikkeling uitvoeren op een gespecialiseerd gebied en betrokken zijn bij de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteitsonderzoek en vastgoedontwikkeling.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteria

Een BTech: kwantiteitsonderzoek, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm OF een nationaal hoger diploma: bouwonderzoek plus goedgekeurde werkervaring en andere kwalificaties na het diploma. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd studiegebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands