Master Porgramma in Landmeetkunde

Top 2 Masters Opleidingen in Landmeetkunde 2019

Een masterdiploma kan de professionele referenties van een persoon op zijn of haar gekozen gebied vaststellen en kan een toegangspoort tot een doctoraat zijn. Het kan veel kansen bieden in het persoonlijke en professionele leven.

Wat is een master in landmeetkunde? Dit type programma ontwikkelt meestal de capaciteiten van studenten om een ​​kaart of plan voor de bouw te produceren door landoppervlakte-eigenschappen vast te leggen. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen die betrekking hebben op de wiskunde, filosofieën en de geschiedenis van landmeetkunde, evenals cursussen die bouwvoorschriften, codes en technische principes dekt. Studenten hebben vaak de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden van onderzoek, zoals geodetische, topografische, as-built, fotogrammetrie en kadastrale. Meestal wordt een masterdiploma toegekend nadat studenten ongeveer twee jaar graduate-levelcursussen hebben voltooid.

Studenten die werken aan een Master in Surveying kunnen een groter vermogen ontwikkelen om gecompliceerde wiskundige problemen te ontcijferen en te begrijpen. Ze leren vaak hoe ze geavanceerde technologie moeten gebruiken om nauwkeurige metingen uit te voeren, en ze krijgen ook expertise over de fysieke eigenschappen van grond en mineralen. Al deze vaardigheden kunnen ertoe bijdragen dat afgestudeerden sterkere sollicitanten worden.

Kosten voor collegegeld, boeken en accommodatie voor dit programma kunnen per persoon en instelling verschillen. De duur van het programma kan van invloed zijn op de algemene kosten. Het vergelijken van verschillende instellingen is vaak de beste manier om de totale kosten te bepalen.

Mensen die een Master in landmeetkunde-programma voltooien, kunnen werk vinden als landmeters en certificeerders in de bouwsector. Ervaring en geavanceerd onderwijs op dit gebied kunnen kansen bieden voor management- en leiderschapsfuncties, zoals voorman, veldingenieur, projectmanager en consultant. Afgestudeerden zijn ook veelgevraagd op plannen van de overheid. Veel overheidsinstanties en privébedrijven stellen afgestudeerden tewerk als inspecteurs voor weg- en bouwprojecten.

Op veel plaatsen in de wereld kan een Master in Surveying-programma worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

MTech in kwantiteit landmeten (research - based)

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en het oplossen van problemen van toepassing zijn op een bepaalde specialisatie in hoeveelheid landmeten, vastgoedontwikkeling en andere aanverwante gebieden, door middel van betrokkenheid bij een project voor toegepast onderzoek. [+]

Deze kwalificatie is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen geïntegreerde technische kennis / vaardigheden en geavanceerde analyse en het oplossen van problemen van toepassing zijn op een bepaalde specialisatie in hoeveelheid landmeten, vastgoedontwikkeling en andere aanverwante gebieden, door middel van betrokkenheid bij een project voor toegepast onderzoek.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteit landmeten en vastgoedontwikkeling.

Toelatingseisen en selectiecriteria

A BTech: Hoeveelheid Landmeten, of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm OR Een Nationaal Hoger Diploma: Gebouw Landmeten plus goedgekeurde werkervaring en andere post-diploma kwalificaties. Studenten worden geselecteerd op academische verdienste en goedgekeurd vakgebied.... [-]


Meester van de bouw landmeten

Bond University
Campus Voltijd 72 weken January 2019 Australië Robina

De Master of Building landmeetkunde biedt u de kans om uw kennis op het gebied van de bouw landmeten verhogen. Je studeert met wereldklasse academici en ervaren beoefenaars in een van de meest milieuvriendelijke gebouwen van Australië. [+]

TOELATINGSEISEN

Afronding van een Australische kwalificatiekader Level 7 Bachelor diploma in een veld verwant aan de voorgestelde opleiding (met inbegrip van maar niet beperkt tot de bouw landmeten, bouw / het gebouw, de hoeveelheid landmeten, architectuur, civiel / bouwkunde); of Voltooiing van een Bond University Graduate Diploma of Building landmeetkunde; of Een combinatie van kwalificaties geacht gelijkwaardig aan een van de in het AIBS schema vermeld voor Assistent Landmeter plus twee jaar bouwen van landmeetkundige ervaring of zes jaar ervaring in het algemeen gebouw kwalificaties.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

De Master of Building landmeetkunde biedt u de kans om uw kennis op het gebied van de bouw landmeten verhogen. Je studeert met wereldklasse academici en ervaren beoefenaars in een van de meest milieuvriendelijke gebouwen van Australië. Het programma bestaat uit twee gespecialiseerde onderwerpen plus zes gedeelde kernvakken. Voltooiing van nog eens vier postdoctorale keuzevakken, geselecteerd uit de suite van programma's worden aangeboden door de Faculteit Maatschappij & Design kunt u afstuderen met een Master of Building landmeetkunde.... [-]