MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Landbouwwetenschappen in Rusland

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een curriculum in agrarisch gebied van wetenschap levert kennis op verschillende gebieden met betrekking tot de landbouw. Gemeenschappelijke thema's zijn onder andere de gezondheid van dieren, bodemkunde, plantkunde, grondstoffen, ontwikkeling van het platteland en de agrarische economie. Klassen kunnen online of in een klaslokaal worden genomen.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Master in Landbouwwetenschappen in Rusland

3 Resultaten in Landbouwwetenschappen, Rusland Filter

Master in International Horticultural Science (IMaHS)

University of Bologna
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De opleiding is bedoeld om toekomstige technici van de landbouw met hoge vaardigheden voor te bereiden en in de tuinbouwsector in een wereldwijde en internationale context te ...

Lees meer

Meester in agronomie (geïntegreerde gewasbescherming)

Российский университет дружбы народов
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Het belang van dit programma voort uit het feit dat de actuele problemen van agronomy nauw verwant met verschillende factoren ecologische, economische en technologische aard.

Lees meer

Meester in onroerend goed de economie in de landbouw en agrarisch complex

Российский университет дружбы народов
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Professionaliteit in de sfeer van het onroerend goed economie in agro-industrieel complex impliceert diepgaande studie van de verschillende economische, juridische en praktisc ...

Lees meer