Masters Programma in Landbouwwetenschappen als Noorwegen

Beste Masters Programma's in Landbouwwetenschappen als Noorwegen

Landbouwwetenschappen

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Een curriculum in agrarisch gebied van wetenschap levert kennis op verschillende gebieden met betrekking tot de landbouw. Gemeenschappelijke thema's zijn onder andere de gezondheid van dieren, bodemkunde, plantkunde, grondstoffen, ontwikkeling van het platteland en de agrarische economie. Klassen kunnen online of in een klaslokaal worden genomen.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Als is een gemeente in de Noorse provincie genoemd als Akershus. Het is een van de snelst groeiende gemeenten in Akershus. Omdat de gemeente faciliteert agrarische activiteiten, zijn de hoge scholen ook het aanbieden van life sciences en agrarische specialisaties. Norweigan University of Life Sciences is het toonaangevende openbare universiteit.

Beste Masters Opleiding in Landbouwwetenschappen als in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar August 2018 Noorwegen Ås

[+]

Masters Opleidingen in Landbouwwetenschappen als Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]